Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα μηνύματα που αντάλλαξαν τα «Φιλαράκια» μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν τα «Φιλαράκια» μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Λίγες ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι και όλοι οι συνεργάτες του προσπαθούν να επεξεργαστούν τα τραγικά νέα.

Μιλώντας για τον θάνατο του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, ο σκηνοθέτης της σειράς «Φιλαράκια» Τζέιμς Μπάροους αποκάλυψε ότι το καστ «καταστράφηκε» από τη μεγάλη απώλεια.

Ο ξαφνικός θάνατος του Μάθιου Πέρι στα 54 του χρόνια σόκαρε τον κόσμο, βυθίζοντας στη θλίψη τους συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια».

Από την αρχική αυτοψία αποκλείστηκαν δύο επικίνδυνα φάρμακα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι στις 28 Οκτωβρίου. Τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα χρειαστεί καιρός για να βγουν.

Στον απόηχο του θανάτου του Μάθιου Πέρι, οι πρώην συμπρωταγωνιστές του Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ματ Λε Μπλανκ, Λίζα Κούντροου και Ντέιβιντ Σουίμερ εξέδωσαν μια σπαρακτική κοινή ανακοίνωση αποτίοντας φόρο τιμής στον «αδελφό» τους.

«Ήταν ένας αδερφός που πέθανε»

Σε μια νέα του συνέντευξη, ο Τζέιμς Μπάροους, σύμφωνα με τη Metro, μίλησε για το πώς διαχειρίστηκαν την τραγική είδηση, εξηγώντας πως χρειάστηκε χρόνο για να επεξεργαστεί τη θλίψη του.

«Έστειλα μήνυμα στα κορίτσια την ημέρα που το μάθαμε και ήταν συντετριμμένες. Ήταν ένας αδερφός που πέθανε. Έπρεπε να πάρω μερικές ημέρες για να καταλαγιάσει μέσα μου.

Ήταν μέλος μιας οικογένειας και είναι ο πρώτος που δεν πια μέλος αυτή της οικογένειας», υπογράμμισε ο σκηνοθέτης της σειράς «Φιλαράκια».

Ο Τζέιμς Μπάροους μίλησε και για το πόσο περήφανοι ήταν όλοι που ο Μάθιου Πέρι είχε αναρρώσει στον αγώνα του με τον εθισμό.

«Ήμασταν τόσο περήφανοι για αυτόν. Τα τελευταία δύο χρόνια έκανε μια αξιοσημείωτη ανάρρωση», σημείωσε περιγράφοντας την κατάσταση ως «στανάχωρη».

«Υπέροχος ηθοποιός, αστείος άνθρωπος και αγαπητός φίλος»

Όταν ρωτήθηκε για το πώς ο Μάθιου Πέρι ήθελε να τον θυμούνται, ο Τζέιμς Μπάροους σημείωσε «ως έναν υπέροχο ηθοποιό, αστείο άνθρωπο και αγαπητό φίλο για πολλούς ανθρώπους».

Οι συνδημιουργοί της σειράς «Φιλαράκια» David Crane και Marta Kauffman μίλησαν για την τελευταία τους συνομιλία με τον Μάθιου Πέρι, εξηγώντας πως ήταν σε πολύ καλή διάθεση λίγο πριν από τον θάνατό του.

«Ήταν χαρούμενος. Δεν φαινόταν να τον βαραίνει τίποτα. Ήταν σε ένα πολύ καλό σημείο και για αυτό φαίνεται τόσο άδικο.

Φαινόταν καλύτερα συγκριτικά με άλλες περιόδους. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που το είδα. Ήταν συναισθηματικά σε καλό σημείο, έμοιαζε καλά, είχε κόψει το κάπνισμα. Ήταν νηφάλιος» σημείωσε η Marta Kauffman στην εκπομπή Today.

«Έμαθε πράγματα σε όλο αυτό και αυτό που έμαθε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να θέλει να βοηθήσει άλλους εθισμένους. Του έδωσε σκοπό», συμπλήρωσε.

«Έχασα έναν φίλο με πολλούς τρόπους. Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι η έκρηξη από τους θαυμαστές που έχασαν έναν δικό τους φίλο. Ελπίζω όπου κι αν είναι να το νιώθει», υπογράμμισε.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024