Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συντετριμμένη η Κόρτνεϊ Κοξ - Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Συντετριμμένη η Κόρτνεϊ Κοξ – Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Λίγες ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι, οι κάμερες απαθανάτισαν συντετριμμένη τη συμπρωταγωνίστριά του Κόρντεϊ Κοξ.

Ήταν λίγα 24ωρα μετά τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι στα 54 του χρόνια που οι κάμερες απαθανάτισαν την τηλεοπτική του σύζυγο από τα «Φιλαράκια» Κόρτνεϊ Κοξ.

Η Κόρτνεϊ Κοξ εμφανίστηκε συντετριμμένη μετά τα τραγικά νέα του θανάτου του 54χρονου συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια» Μάθιου Πέρι.

Η 59χρονη Κόρτνεϊ Κοξ απαθανατίστηκε τη στιγμή που έφευγε από το πολυτελές εστιατόριο Nobu στο Λος Άντζελες μετά από δείπνο με τον σύντροφό της Johnny McDaid και την παρέα τους το βράδυ της Τρίτης.

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε πεσμένη καθώς έμπαινε στο αυτοκίνητό της. Είναι ένα από τα πρώτα μέλη του καστ της επιτυχημένης κωμικής σειράς «Φιλαράκια» που απαθανατίστηκε μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

Το κοινό αντίο από τα «Φιλαράκια»

Η εμφάνισή της έρχεται μετά την κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Φιλαράκια» για τον ξαφνικό θάνατο του Μάθιου Πέρι.

«Είμαστε όλοι πολύ συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από το καστ μιας σειράς. Είμαστε οικογένεια.

Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε την τραγική απώλεια» ανέφεραν στην κοινή τους ανακοίνωση οι ηθοποιοί της σειράς «Φιλαράκια».

«Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο» σημείωναν στην κοινή τους ανακοίνωση τα «Φιλαράκια».

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024