Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Τζορτζ: Με ποιο νέο σπορ ασχολείται - Τι αποκάλυψε ο μπαμπάς του

Πρίγκιπας Τζορτζ: Με ποιο νέο σπορ ασχολείται – Τι αποκάλυψε ο μπαμπάς του

Η Νον Στάνφορντ μίλησε λεπτομερώς για το άθλημα με το οποίο καταπιάνεται ο μικρός

Ατακτούλης, ολοζώντανος, με ενέργεια, ακόμη το βασιλικό πρωτόκολλο δεν έχει καταφέρει να τον καθυποτάξει.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Τζορτζ που έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας και των φλας των φωτογράφων, καθώς προσφέρει συχνά ξεκαρδιστικά κι απολαυστικά στιγμιότυπα με τον αυθορμητισμό, τη γλύκα του και τα χαμόγελά του.

Με τον μπαμπά του μοιράζεται την αγάπη για τον αθλητισμό

Αυθόρμητος Τζορτζ

Δεν διστάζει μάλιστα να βγάλει και τη γλώσσα του στους επίμονους φωτορεπόρτερ και κλέβει έτσι την παράσταση απ’ όλη τη βασιλική οικογένεια.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι γονείς του, προκειμένου να τον προστατεύσουν και να μεγαλώνει πιο ανέμελα, τουλάχιστον τα χρόνια των εγκύκλιων σπουδών του, επέλεξαν για τον Τζορτζ, αλλά και για όλα τους τα παιδιά, σχολείο που φροντίζει να αντιμετωπίζονται ως απλοί μαθητές και δεν είναι εκτεθειμένα τα παιδιά στην κοινή θέα των αδιάκριτων βλεμμάτων αλλά και το ανθρωποκυνηγητό των παπαράτσι.

Ανεξαρτήτως του αν ανήκουν στο Παλάτι ή όχι, και στην αυστηρή γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου, η παιδική τους ηλικία είναι πολύτιμη, οφείλει να προστατεύεται και να τιμάται, όπως όλων των ανθρώπων στον κόσμο.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ εμφυσούν στα παιδιά τους την αγάπη τους για τον αθλητισμό

Όλη η οικογένεια κοντά στη φύση

Ποιο είναι το νέο σπορ που ασχολείται

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στα μέσα της εβδομάδας, μετά από λίγες εβδομάδες με πιο περιορισμένα καθήκοντα, καθώς πέρασε χρόνο με τη σύζυγο και τα παιδιά του, όσο κι εκείνα είχαν ολιγοήμερες διακοπές από το σχολείο. Παρέστη ο ίδιος σε μια επίσημη τελετή, εκπροσωπώντας τον βασιλιά Κάρολο.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και η πρώην αθλήτρια στο τρίαθλο, η Νον Στάνφορντ.

Εκείνη έκανε μια αποκάλυψη, λέγοντας στους δημοσιογράφους, κατά τις καθιερωμένες δηλώσεις, ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας είπε ότι ο δεκάχρονος μικρός γιος του, ο Τζορτζ, πλέον αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση στη ζωή του, καθώς ασχολείται με το τρίαθλο.

Στο σχολείο είναι που ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει αυτό το άθλημα στο πρόγραμμά του. Μάλιστα, έγινε γνωστή και η λεπτομέρεια ότι ο μικρός πρίγκιπας μεγαλώνει ως τζέντλεμαν και ευγενής που μοιράζεται με τους συναθλητές και τους συμμαθητές του το ταλκ για τα παπούτσια του.

Ατακτούλης στις δημόσιες εμφανίσεις του, παρασύρει και τους άλλους

Αθλητισμός και έμπνευση

Τόσο η Κέιτ όσο και ο Ουίλιαμ, στα 41 τους χρόνια και οι δύο, περνούν ανάμεσα στις υπόλοιπες αξίες και τα ιδεώδη προς τα παιδιά τους, τη μεγάλη τους αγάπη για τον αθλητισμό.

Βεβαίως, να θυμίσουμε και ότι το Παλάτι έχει μεγάλη ιστορία στην υποστήριξη του αθλητισμού με ποικίλους τρόπους και αποτελεί μέρος των καθηκόντων των μελών της βασιλικής οικογένειας, θεσμοθετημένα.

Λίγο νωρίτερα, οι γονείς είχαν αποκαλύψει ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ (10 ετών), η πριγκίπισσα Σαρλότ (8 χρόνων), καθώς και ο πρίγκιπας Λούις (5 ετών) έχουν δείξει ενδιαφέρον και ασχολούνται από το ποδόσφαιρο και το τένις, μέχρι το ράγκμπι και το χορό.

Πέρυσι, μάλιστα, η μικρούλα Σάρλοτ είχε πει ότι το αγαπημένο της άθλημα ήταν η ενόργανη γυμναστική.

Αν και πολύ μικρά σε ηλικία, τα νεαρότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν πολλά και διαφορετικά σπορ, να τα γνωρίζουν και να αποφασίζουν, εάν επιθυμούν περαιτέρω να ασχοληθούν μαζί τους.

Αυτό που μαθαίνουν, βεβαίως, τα παιδιά είναι και να είναι καλοί φίλαθλοι στις κερκίδες, συνοδεύοντας κατά καιρούς τους γονείς τους σε διάφορους αγώνες και σχετικές εκδηλώσεις.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024