Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Μουζουράκης: Βραδινή έξοδος για θέατρο με τη σύζυγό του Μαριλού

Πάνος Μουζουράκης: Βραδινή έξοδος για θέατρο με τη σύζυγό του Μαριλού

Το ζευγάρι έκανε δημόσια εμφάνιση λίγο καιρό μετά τον ερχομό του πρώτου του παιδιού στον κόσμο.

Νέα βραδινή έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης τους, πραγματοποίησαν ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη. Το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις και βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 2/11  στο Παλλάς για να απολαύσει την παράσταση «Η Εκατομμυριούχος» του Μπέρναρντ Σω.

Το παρών στην παράσταση έδωσαν αρκετοί celebrities από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογράφο χώρο. Ο φωτογραφικός, μεταξύ άλλων απαθανάτισε τον Πάνο Μουζουράκη με την σύζυγό του. Οι δυο τους πλέον, είναι πιο χαλαροί με τις κάμερες και τους φωτογράφους, γι’ αυτό και δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί στον φακό.

Να θυμίσουμε πως ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους, στις 14/9 και από εκείνη την ημέρα ζουν μια όμορφη και διαφορετική καθημερινότητα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η γνωριμία τους

Ο γνωστός τραγουδιστής και η 30χρονη φαρμακοποιός γνωρίστηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο τα πρώτα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί ξεκίνησαν τον Ιανουάριο.

Οι δυο τους ταίριαξαν από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους και πέρασαν στη συγκατοίκηση πολύ γρήγορα. Λίγους μήνες αργότερα κυκλοφόρησαν οι φήμες πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί, κανείς από τους δύο, όμως, δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου ταξίδευαν για Λονδίνο ή σε κάποια χώρα εκτός Ευρώπης. Τότε, μάλιστα, ο δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει ότι η νεαρή γυναίκα φορούσε μονόπετρο στο δάκτυλό της, το οποίο πυροδοτεί νέες φήμες περί αρραβώνα.

Για πρώτη φορά το ειδύλλιο επιβεβαιώθηκε από την κολλητή φίλης της Μαριλού, την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μάλιστα, μέσα από την εκπομπής της, αποκάλυψε πότε θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τον Απρίλιο η Μαριλού Κόζαρη μαζί με τις αγαπημένες της φίλες οργάνωσαν το μπάτσελορ πάρτι, όπου όλες μαζί διασκέδασαν λίγο πριν «παραδώσουν» τη φίλη τους στον γαμπρό.

Το Σάββατο 27 Μαΐου η Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης έζησαν μία από τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής τους. Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και συγγενείς.

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι έγινε για πρώτ φορά γονείς, όπου η Μαριλού Κοζάρη έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Η αποκάλυψη του φύλου έγινε πρώτα από την φίλη της, Κατερίνα Καινούργιου.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024