Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Ρόμπι Γουίλιαμς έκοψε τις φλέβες του - Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Όταν ο Ρόμπι Γουίλιαμς έκοψε τις φλέβες του – Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αποκάλυψε πως έφτασε κοντά στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Η μάχη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στο απόγειο της φήμης του.

Σε μια συγκλονιστική προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, αποκαλύπτοντας πως προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.

Μιλώντας για τη μάχη του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ο πρώην τραγουδιστής των Take That αναφέρεται στα σκαμπανεβάσματα που είχε στην προσωπική του ζωή.

«Δεν υπάρχει τίποτα σέξι στο να πάρεις ένα μαχαίρι και να κόψεις τους καρπούς σου όπως έκανα εγώ. Πρέπει να προσέχουμε τι λέμε και πώς το λέμε» αποκάλυψε ο Ρόμπι Γουίλιαμς στη Mirror.

Πίστευα πως μπορούσα να κάνω την περισσότερη χρήση ναρκωτικών, να πάρω τα περισσότερα χάπια, να πιω όσο περισσότερο μπορώ. Και νόμιζα ότι αυτό ήταν υπερδύναμη εκείνη την εποχή

Λίγο καιρό πριν από το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για το Netflix, ο Ρόμπι Γουίλιαμς μίλησε για την ταραχώδη περίοδο στη ζωή του.

Από το ντοκιμαντέρ του Ρόμπι Γουίλιαμς για το Netflix

Από το ντοκιμαντέρ του Ρόμπι Γουίλιαμς για το Netflix

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν κατηγορούμε ανθρώπους», συνέχισε ο τραγουδιστής. Μιλώντας στη Sun, ο Ρόμπι Γουίλιαμς αποκάλυψε πως έφτασε στο σημείο να βγάζει «μαύρη χολή» και παρ’ όλα αυτά συνέχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Μόνο αργότερα θα συνειδητοποιούσε πόσο κοντά βρισκόταν στον θάνατο. «Πίστευα πως μπορούσα να κάνω την περισσότερη χρήση ναρκωτικών, να πάρω τα περισσότερα χάπια, να πιω όσο περισσότερο μπορώ. Και νόμιζα ότι αυτό ήταν υπερδύναμη εκείνη την εποχή.

«Ο γρήγορος δρόμος για τον θάνατο»

Δεν ήξερα ότι αυτός ήταν ο γρήγορος δρόμος προς τον θάνατο. Νιώθεις πως είσαι άφθαρτος, δεν ένιωθα πως θα πεθάνω. Μόνο στη συνέχεια συνειδητοποίησα πως ήμουν κοντά.

Έμεινα ξάγρυπνος για έξι μερες. Ήμουν με κάποιον που έκανε συμφωνίες με τους εμπόρους και αυτές οι μέρες πέρασαν πολύ γρήγορα», θυμάται χαρακτηριστικά.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έφερε στο μυαλό του ξανά τις μάχες για την ψυχική του υγεία στο τελευταίο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του στο Netflix που θα βγει στις 8 Νοεμβρίου.

Το ντοκιμαντέρ συμπίπτει με την 25η επέτειο της σόλο καριέρας του, με τον τραγουδιστή να δίνει μια γεύση από το προσωπικό του αρχείο που δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος.

Στο νέο τρέιλερ θυμάται την εποχή που τα πράγματα άρχισαν να γίνονται δύσκολα. Κάτι που οδήγησε και στην ψυχική του κατάρρευση μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους.

«Όταν μπήκα στους Take That ήμουν 16 ετών, ήταν τρελό. Ήμουν το κέντρο του κόσμου της ποπ κουλτούρας. Ένιωθα ότι έδινα όλο και περισσότερο από τον εαυτό μου. Σε σημείο που δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου.

Όταν είσαι στο επίκεντρο δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν. Είχα μια νευρική, ψυχική κατάρρευση μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους. Αυτό που θα με κατέστρεφε με έκανε επίσης ευτυχισμένο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ρόμπι Γουίλιαμς.

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024