Ρόμπι Γουίλιαμς: Σεξ, ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες – Μια πολυτάραχη ζωή
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είχε σπάσει από νωρίς τους κανόνες που ήθελαν τους σταρ άψογους, με κοιλιακούς, να μην πίνουν, να μην καπνίζουν, να έχουν πάντα μία μόνιμη σχέση, αν είναι πιστοί, και λαμπεροί.
Χωρίς κανόνες, αλλά γεμάτο σεξ, ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες, το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς.
«Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να δείχνουν μία ωραιοποιημένη πλευρά του εαυτού τους. Επειδή φοβούνται να δείξουν πολλά από την προσωπική τους ζωή», ανέφερε πρόσφατα σε μια συνέντευξή του ο Ρόμπι Γουίλιαμς.
Σε αυτό το μοτίβο θα κινηθεί και το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του από το Netflix. «Είμαι ανοιχτό βιβλίο και δεν φοβάμαι να λέω την γνώμη μου», είπε ο τραγουδιστής. Επισήμανε πως έτσι θα είναι και το ντοκιμαντέρ του.
Καθαρός από όλα τα σκοτάδια του
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είχε σπάσει από νωρίς τους κανόνες που ήθελαν τους σταρ άψογους, με κοιλιακούς, να μην πίνουν, να μην καπνίζουν, να έχουν πάντα μία μόνιμη σχέση, αν είναι πιστοί, λαμπεροί και χωρίς καμία ραγάδα.
Αντίθετα, ο Ρόμπι Γουίλιαμς, που φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια solo καριέρας, αποφάσισε να πει στο κοινό εξ’ αρχής πως εκείνος δεν θα μπορούσε να υποκρίνεται.
Πλέον, στα 44 του χρόνια, χάρη στα παιδιά του και την γυναίκα του, δηλώνει καθαρός από όλα του τα σκοτάδια. Αλλά λέει πως ήταν απαραίτητο να περάσει από αυτά τα στάδια για να μπορεί να βλέπει το φως.
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Αυτός είναι ο άνθρωπος που έπεισε τον Τραμπ να μην τα βομβαρδίσει άλλο
- Σούπερ Ελ Νίνιο: Δυσοίωνες προβλέψεις για την Αφρική – Οικονομική ζημιά ύψους 10-20 δισ. δολαρίων
- Πώς οι επιχειρηματίες έμαθαν να ζουν με τον πληθωρισμό
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442