Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Λύγισε» η Πρισίλα για τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: «Ήταν αυτοκτονική»

«Λύγισε» η Πρισίλα για τη Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: «Ήταν αυτοκτονική»

Ξέσπασε σε κλάματα η Πρισίλα Πρίσλεϊ μιλώντας για την κόρη της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ που έφυγε από τη ζωή στα 54 της χρόνια.

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ ξέσπασε σε κλάματα εξηγώντας πως η κόρη της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν αυτοκτονική λίγους μήνες πριν από τον θάνατό της.

Αποκάλυψε πως η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ εξακολουθούσε να παλεύει με την απώλεια του γιου της Benjamin Keough που έβαλε τέλος στη ζωή του το 2020.

«Ήταν αφόρητο. Έχασα τη μητέρα μου, τον εγγονό μου και την κόρη μου. Το να χάσει τον Μπεν ήταν το πιο δύσκολο πράγμα για εκείνη. Αυτοκτόνησε. Τον λάτρευε, θα έκανε τα πάντα γι’ αυτόν», σημείωσε η Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Μιλώντας στο TalkTV αποκάλυψε πως η κόρη της είχε παραπονεθεί πως το στομάχι της πονούσε πολύ λίγες ημέρες πριν από τον τραγικό θάνατό της.

Η τελευταία εμφάνιση της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν στις Χρυσές Σφαίρες, με την εμφάνισή της να έχει προκαλέσει ανησυχία στους θαυμαστές της.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, η Πρισίλα Πρίσλεϊ αναφέρθηκε στις τελευταίες αναμνήσεις από τη μοναχοκόρη της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

«Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά»

«Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» σημείωσε για την κόρη της λίγες ημέρες πριν τελικά βρει τραγικό θάνατο στα 54 της χρόνια.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί στο Chateau Marmont για να γιορτάσουν τη νίκη του Austin Butler για τον ρόλο του ως το μουσικό σύμβολο στην ταινία Elvis.

Δύο ημέρες αργότερα θα της τηλεφωνούσε ο πρώην σύζυγος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, Danny Keough, για να την ενημερώσει πως η κόρη της είχε καταρρεύσει στο σπίτι και βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Μπήκα στο αυτοκίνητο, αλλά είχε ήδη φύγει. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν το εύχομαι αυτό σε καμία μητέρα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Πρισίλα Πρίσλεϊ.

«Ήταν αφόρητο. Έχασα τη μητέρα μου, έχασα τον εγγονό μου και έχασα την κόρη μου. Είναι ακόμα σοκαριστικό που δεν την έχουμε», υπογράμμισε η Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024