Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάλμα Χάγιεκ: «'Εφυγες νωρίς φίλε μου»

Σάλμα Χάγιεκ: «’Εφυγες νωρίς φίλε μου»

Οι διάσημοι φίλοι του ηθοποιού που έφυγε νωρίς από τη ζωή συνεχίζουν να στέλνουν συγκινητικά μηνύματα για εκείνον.

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε από πνιγμό στο τζακούζι του σπιτιού του το Σάββατο 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών. Οι πρώτες βοήθειες έσπευσαν στο σπίτι του ηθοποιού στο Λος Άντζελες μετά από τηλεφώνημα από τη βοηθό του για καρδιακή ανακοπή, αλλά δυστυχώς δεν αποφεύχθη το μοιραίο.

Ο αποχαιρετισμός των διάσημων φίλων του

Όλες αυτές τις μέρες παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος του και τα συλληπητήρια μηνύματα δεν σταματούν. Ανάμεσα σε αυτούς και οι διάσημοι φίλοι του ηθοποιού.

Η Σάλμα Χάγιεκ έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Fools Rush In», στην οποία συμμετείχαν το 1997.

Το συγκινητικό μήνυμα και οι αναμνήσεις μαζί του

«Πριν από δύο ημέρες ξύπνησα με τη σοκαριστική είδηση πως ο Μάθιου Πέρι δεν είναι πια μαζί μας» έγραψε στην ανάρτησή της η Σάλμα Χάγιεκ. «Μου πήρε μερικές ημέρες να επεξεργαστώ αυτή τη βαθιά θλίψη. Δημιουργείται ένας ιδιαίτερος δεσμός όταν μοιράζεσαι τα όνειρά σου με κάποιον και μαζί δουλεύετε γι’ αυτά. Συγκινήθηκα πολύ πέρυσι, όταν ο Μάθιου μοιράστηκε στα stories του στο Instagram πόσο πολύ αγαπούσε το Fools Rush In και ότι πίστευε ότι αυτή η ταινία που κάναμε μαζί ήταν ίσως η καλύτερη ταινία του» έγραψε η Σάλμα Χάγιεκ, προσθέτοντας πως είχε κρατήσει επαφή με τον Μάθιου Πέρι και οι δυο τους συχνά «αναπολούσαν εκείνη τη σημαντική στιγμή στη ζωή τους με μια βαθιά αίσθηση νοσταλγίας και ευγνωμοσύνης».

«Φίλε μου, έφυγες πολύ νωρίς, αλλά θα συνεχίσω να εκτιμώ την αστεία πλευρά σου, την επιμονή σου και την υπέροχη καρδιά σου. Αντίο, γλυκέ μου Μάθιου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», κατέληξε.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024