Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ με τον απανθρακωμένο επιχειρηματία - Ποιος είναι ο οδηγός του ύποπτου μαύρου αυτοκινήτου

Θρίλερ με τον απανθρακωμένο επιχειρηματία – Ποιος είναι ο οδηγός του ύποπτου μαύρου αυτοκινήτου

Τo ύποπτο μαύρο ΙΧ κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας στη Μανωλάδα, λίγες ώρες πριν εντοπιστεί απανθρακωμένος ο επιχειρηματίας σε δύσβατη περιοχή στο δάσος Κουνουπελίου.

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις γύρω από την υπόθεση-θρίλερ με τον καμένο επιχειρηματία από την Βάρδα Ηλείας.

Η ταυτότητα του οδηγού ενός μυστηριώδους μαύρου αυτοκινήτου με φιμέ τζάμια που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να κινείται από και προς τη Μανωλάδα, λίγες ώρες πριν ο 46χρονος επιχειρηματίας βρεθεί απανθρακωμένος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, δίπλα στο αυτοκίνητο του, το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου σε δύσβατη δασική περιοχή στο Κουνουπέλι, αποκαλύφθηκε.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ο άνδρας αυτοβούλως παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης.

Η ταυτότητα του οδηγού της «μυστηριώδους» μαύρης BMW με φιμέ τζάμια που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας

Λίγες ώρες μετά την προβολή του βίντεο το βράδυ της Παρασκευής την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», δήλωσε «παρών», υποστηρίζοντας πως είναι ο οδηγός του μαύρου οχήματος.

Η παρουσία του ΙΧ κίνησε υποψίες στους κατοίκους και θεωρήθηκε ως «ύποπτο», όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του επιχειρηματία.

Είχε άλλοθι

Ο άνδρας με καταγωγή από τα Λεχαινά Ηλείας, φέρεται να υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», γνωστοποίησε πως τη συγκεκριμένη ημέρα, βρισκόταν με τη σύντροφό του στην παραλία του Κουνουπελίου, άλλοθι που πιστοποιήθηκε από τις περαιτέρω έρευνες.

Επιπλέον, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ο ίδιος δεν γνώριζε προσωπικά τον 46χρονο και η όποια επαφή με την οικογένεια του, αφορά στο γεγονός πως ο πατέράς του, ήταν πελάτης του βουλκανιζατέρ που διατηρούσε ο επιχειρηματίας.

Την ίδια ώρα, δυο φορές έχει κληθεί να καταθέσει η γυναίκα από την Πάτρα, που διατηρούσε δεσμό με τον 46χρονο, χωρίς ωστόσο να έχει συνεισφέρει στην έρευνα κάποιο στοιχείο που θα έριχνε «φως» στην υπόθεση.

Εάν δηλαδή ο άνδρας της είχε εκμυστηρευθεί πως αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα ή δεχόταν απειλές. Η νεαρή παντρεμένη και μητέρα παιδιών, πάντως επισήμως ισχυρίζεται πως ήταν φίλοι με τον επιχειρηματία και τίποτε περισσότερο.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024