Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα: «Να μην

Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα: «Να μην «ταμπελιάζουμε» τους ανθρώπους»

Η Δανάη Μπάρκα απαντά μέσα από την εκπομπή της, στις δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση που έκανε ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος προέβη σε αδιανόητες δηλώσεις για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά. Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η Δανάη Μπάρκα έστειλε το δικό της μήνυμα, αναφέροντας πως:

«Δεν ήμασταν καν σίγουροι για το αν έπρεπε να παιχτούν αυτές οι δηλώσεις. (…) Θα σας πω εγώ πολύ ειλικρινά, επειδή το θέμα όντως με αφορά, σιγά μην κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας, δε χωράμε κιόλας… Το τι είναι υγιές και τι όχι το ξέρει ο γιατρός μας, κανένας άλλος. Η αισθητική είναι κάτι πολύ υποκειμενικό. (…) Δε θα επιλέξω να αναπαραχθώ κρίνοντας κάποιον άλλον, ενώ θα μπορούσα», δήλωσε η παρουσιάστρια του MEGA.

«Η αισθητική είναι κάτι πολύ υποκειμενικό».

«Διαφωνών κάθετα, οι άνθρωποι πρέπει να σταματήσουν να κρίνουν και να ‘ταμπελιάζουν’ τους ανθρώπους, θεωρώ ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Ίσα ίσα που είναι εκπληκτικό που πλέον οι διαφημίσεις και μπράβο στις εταιρίες που δείχνουν ότι οι άνθρωποι εκεί έξω δεν είναι μόνο 60-90-60»», είπε, ανάμεσα σε άλλα, η Δανάη Μπάρκα.

Κλείνοντας, η παρουσιάστρια είπε: «Υπάρχουν κορίτσια που μου έχουν στείλει μήνυμα ότι “πρώτη φορά έβαλα μαγιό”. Δεν μπορούμε να γεννιόμαστε σε έναν τόπο και να μην μπορούμε να ζήσουμε τη ζωή μας, γιατί κάποιος βγαίνει και λέει “πώς είσαι έτσι, βάλε την κοιλιά σου μέσα”. Δεν γίνεται με τόσα προβλήματα που υπάρχουν, να δημιουργούμε έξτρα προβλήματα αυτοπεποίθησης, αμφισβήτησης και στο πώς είμαστε στην εμφάνισή μας».

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024