Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πολύ πιθανό να έχω ζημιωθεί επαγγελματικά»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πολύ πιθανό να έχω ζημιωθεί επαγγελματικά»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημειώνει πως μπαίνει στο μάτι του κυκλώνα αλλά και στις καρδιές των ανθρώπων που θέλει. «Έχει πολύ μεγάλο κόστος» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το πώς την έχει ζημιώσει επαγγελματικά το γεγονός πως έχει την τάση να υπερασπίζεται το δίκαιο.

«Θα δώσω δεύτερη ευκαιρία σε έναν άνθρωπο. Εγώ ως άνθρωπος ξεκινάω πάντα με καλή πρόθεση όμως το σωφρονιστικό σύστημα πάσχει, έχει θέματα πολλά», σημείωσε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Μπαίνω στο μάτι του κυκλώνα»

«Μπαίνω στο μάτι του κυκλώνα αλλά μπαίνω και στις καρδιές των ανθρώπων που θέλω. Έχει πολύ μεγάλο κόστος αυτό αλλά δεν πειράζει. Θα τα ξανάκανα όλα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο», παραδέχεται η ηθοποιός στην κάμερα του ΑΝΤ1.

«Πολύ πιθανό να έχω υποστεί ζημιά και επαγγελματικά λόγω αυτού. Εγώ είμαι ένας εργατικός άνθρωπος, αγαπώ τη δουλειά και δεν τη φοβήθηκα ποτέ. Αγαπώ πάρα πολύ και το δίκαιο. Αν συμβεί μία αδικία μπροστά μου, θα την υπερασπιστώ. Αν δω ότι το τραβάνε από τα μαλλιά, ναι θα γίνω πολύ έντονη για να καταλάβει ο άνθρωπος που καταπιέζεται ότι έχει κάποιον δίπλα του», υπογραμμίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Μου έχει λείψει πολύ η τηλεόραση»

«Εκεί τελειώνει η ιστορία με το βιογραφικό μου. Από ‘κει και πέρα, σενάρια παίζουν πολλά, αποδείξεις παίζουν λίγες», τονίζει χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Έχω να κάνω τηλεόραση 4 χρόνια και μου έχει λείψει πάρα πολύ. Μετά την ψυχοθεραπεία, είμαι σε μία φάση ηρεμίας και νιώθω ότι γίνεται μία παύση θεμιτή όπως σε όλους τους καλλιτέχνες και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή και η σωστή πρόταση με τις σωστές συνθήκες και τους σωστούς ανθρώπους, θα ξαναλάμψει το φως που έχουμε μέσα μας», παραδέχεται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024