Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίντι Κρόφορντ: Τι ντύθηκαν οι διάσημοι στο πάρτι της για το Halloween

Σίντι Κρόφορντ: Τι ντύθηκαν οι διάσημοι στο πάρτι της για το Halloween

Το ένα ζευγάρι που έκλεψε την παράσταση, ήταν αυτό του Έντουαρντ Νόρτον και της συζύγου του

Στοιχειά, δαίμονες, αερικά, γκόθικ εμφανίσεις, μάγισσες και ό,τι άλλο τρομακτικό, είναι αυτό που περιμένουμε να δούμε στα κουστούμια για τον εορτασμό του Halloween.

Όταν όμως μιλάμε για τους χολιγουντιανούς σταρ και δη το πάρτι της Σίντι Κρόφορντ και του συζύγου της, αλλάζει το πράγμα.

Το «σκοτάδι» γεμίζει γκλίτερ και λάμψη και οι στολές δεν είναι και τόσο αποτροπιαστικές όσο θα φανταζόμασταν.

Τι ντύθηκαν οι οικοδεσπότες, Σίντι Κρόφορντ και Ράντι Γκέρμπερ

Ας ξεκινήσουμε από το ζευγάρι που ήταν οι οικοδεσπότες της βραδιάς. Το θέμα των δυο τους ήταν εντυπωσιακό και η μεταμφίεσή τους έκανε εντύπωση. Επρόκειτο για το αγαπημένο μιούζικαλ «Grease».

Συγκεκριμένα, λοιπόν, η Σίντι Κρόφορντ ντύθηκε όπως η Ολίβια Νιούτον και ο άντρας της Ράντι Γκέρμπερ εμφανίστηκε ως άλλος Τζον Τραβόλτα.

Η Μέγκαν Φοξ επίσης κινήθηκε σε ρυθμούς «Kill Bill» όσο πιο αιμοσταγής για την περίσταση γινόταν

Από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Σίντι Κρόφορντ

Πολύ ταιριαστοί και πειστικοί στην επιλογή τους, φιλοξένησαν τους διάσημους προσκεκλημένους τους στο πάρτι και φυσικά φωτογραφήθηκαν αναλόγως, όπως προκύπτει και από τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μοιράστηκαν με τα εκατομμύρια των ακολούθων τους όλοι οι σταρ που παραβρέθηκαν.

Ένα πάρτι Halloween για σταρ

Το άλλο ζευγάρι που έκλεψε την παράσταση ήταν αυτό του Έντουαρντ Νόρτον και της συζύγου του που ντύθηκαν επίσης κάτι πολύ δημοφιλές αυτή την εποχή λόγω και του επίμαχου ομώνυμου ντοκιμαντέρ. Σε τι μεταμφιέστηκαν; Μα, σε Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ.

Ο Έντουαρντ Νόρτον που μας έχει συνηθίσει με τους κινηματογραφικούς του ρόλους σε μια άλλη εικόνα για τον εαυτόν του, πραγματικά πέτυχε ένα αρκούντως διασκεδαστικό αποτέλεσμα.

«Αντέγραψαν» ακόμη και τα τατουάζ των Μπέκαμ

Η ιδέα τους αποδείχθηκε ιδιαίτερα ευρηματική και έπεισαν μαζί με τη γυναίκα του, Σάουνα Ρόμπερτσον, με τους χαρακτήρες που επέλεξαν να υποδυθούν έστω οπτικά, επιτυγχάνοντας και μια κάποια σημαντική ομοιότητα ή τέλος πάντων παρέπεμπαν ευθέως στο άλλο πολύ διάσημο ζευγάρι του πλανήτη. Μάλιστα, «αντέγραψαν» ακόμη και τα τατουάζ των Μπέκαμ.

Ποιοι ήταν καλεσμένοι

Μεταξύ των celebrities που ήταν καλεσμένοι στο πάρτι, ήταν ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Τζέσικα Άλμπα, ο Ώστιν Μπάτλερ, η Πάρις Χίλτον, η Μέγκαν Φοξ, καθώς και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο.

Η κοσμική εκδήλωση, σε κλίμακα Χόλιγουντ, πραγματοποιήθηκε στο μπαρ του Ράντι Γκέρμπερ, του συζύγου της Σίντι Κρόφορντ. Στο μπαρ αυτό στο Λος Άντζελες είναι συνιδιοκτήτης και ο Τζορτζ Κλούνεϊ ο οποίος δεν ήταν στο πάρτι.

Η Τζέσικα Άλμπα και η Πάρις Χίλτον θέλησαν με τον τρόπο τους να υποστηρίξουν την άλλη διάσημη που βρίσκεται αυτή την εποχή στην επικαιρότητα λόγω του αυτοβιογραφικού της βιβλίου που κυκλοφόρησε, την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ντύθηκαν λοιπόν όπως το ποπ είδωλο, όσο πιο λαμπερές και προκλητικές γινόταν.

Η Μέγκαν Φοξ επίσης κινήθηκε σε ρυθμούς «Kill Bill» όσο πιο αιμοσταγής για την εορταστική περίσταση γινόταν.

(Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: https://www.instagram.com/cindycrawford/)

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024