Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Σίντι Κρόφορντ για τη γυμνή φωτογράφιση στο Playboy

Η Σίντι Κρόφορντ για τη γυμνή φωτογράφιση στο Playboy

Το διάσημο supermodel Σίντι Κρόφορντ μίλησε για τη θρυλική της φωτογράφιση στο Playboy πίσω στο 1988. Εξηγεί το πώς πήρε την απόφαση να το κάνει.

Ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της χρυσής εποχής των 90’s είχε τον τίτλο του κοριτσιού της διπλανής πόρτας. Η Σίντι Κρόφορντ θέλησε να βγάλει από πάνω της αυτόν τον τίτλο και αποφάσισε να φωτογραφηθεί γυμνή για το Playboy το 1988.

Η αμφιλεγόμενη επιλογή της Σίντι Κρόφορντ για τη γυμνή φωτογράφιση στο Playboy ήταν αυτή που της άνοιξε την πόρτα για την παρουσίαση του «House of Style» στο MTV.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Apple TV+ «The Super Models», η Σίντι Κρόφορντ εξήγησε και γιατί το να γίνει το πρόσωπο της Revlon της προσέφερε εργασιακή ασφάλεια και ελευθερία για να ακολουθήσει πιο περιπετειώδη πρότζεκτ.

«Εκείνη την περίοδο όλοι όσοι βρίσκονταν στη ζωή μου θεωρούσαν ότι δεν θα έπρεπε να κάνω τη φωτογράφιση στο Playboy. Το πρακτορείο μου θεωρούσε ότι δεν ταιριάζει στις δουλειές που θα έπρεπε να κάνω. Νομίζε ότι το brand είχε ακόμα μια χροιά που ενδεχομένως τρόμαζε κάποιους», σημείωσε η Σίντι Κρόφορντ για τη φωτογράφιση στο Playboy το 1988.

Το supermodel καταλάβαινε την πλατφόρμα του Playboy και τι συμβόλιζε. Σημείωσε πως ήταν σίγουρα εκτός τροχιάς για ένα μοντέλο της Vogue εκείνη την εποχή. Δεν χρειάστηκε να της καταβάλουν μεγάλο ποσό για να το κάνει εφόσον μπορούσε να έχει τον έλεγχο των εικόνων. «Ήθελα το δικαίωμα να σκοτώσω το story αν δεν μου άρεσε».

«Απλώς μου κέντρισε το ενδιαφέρον»

«Δεν ξέρω, απλώς μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Έτσι παρά τις συμβουλές αποφάσισα να πω ναι», συμπλήρωσε η Σίντι Κρόφορντ. Ενδεχομένως βοήθησε και το γεγονός ότι η πρόταση της έγινε από τον διάσημο φωτογράφο μόδας Herb Ritts.

«Είχα συνεργαστεί πολλές φορές με τον Herb Ritts. Έμενα στο σπίτι του και ήμασταν πολύ καλοί φίλοι», υπογράμμισε η Σίντι Κρόφορντ. Ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποφάσισαν να δουλέψουν παράλληλα για το Playboy και τη γαλλική Vogue.

Απλώς μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Έτσι παρά τις συμβουλές αποφάσισα να πω ναι

«Το συνδυάσαμε με ένα άλλο ταξίδι που κάναμε για τη Vogue στη Χαβάη. Τραβούσαμε μία φωτογραφία για τη γαλλική Vogue και μετά τραβούσαμε μια φωτογραφία για το Playboy. Σχεδόν δεν μπορούσες να καταλάβεις ποιες φωτογραφίες ήταν για τη Vogue και ποιες για το Playboy», αναφέρει η Σίντι Κρόφορντ.

«Ακόμα κι αν κάνω επιλογές με τις οποίες διαφωνούν ή δεν αρέσουν στους άλλους, αν είναι αποφάσεις μου και έχω τον έλεγχο, αυτό με ενδυναμώνει. Ακόμα και είναι μια φωτογράφιση για το Playboy. Ποτέ δεν ένιωσα θύμα αυτής της απόφασης», υπογραμμίζει η Σίντι Κρόφορντ.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024