Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σίντι Κρόφορντ: «Ανασύρει» τον γάμο με τον Ρίτσαρντ Γκιρ ελέω «The Super Models»

Σίντι Κρόφορντ: «Ανασύρει» τον γάμο με τον Ρίτσαρντ Γκιρ ελέω «The Super Models»

Το θρυλικό ζευγάρι έμοιαζε βγαλμένο από τα παραμύθια και μάλιστα του σινεμά

Τις τελευταίες ημέρες, όλα τα σούπερ μοντέλα της δεκαετίας του ’90, με αφορμή την προβολή της σειράς ντοκιμαντέρ με τη ζωή και την καριέρα τους σε γνωστή πλατφόρμα, έχουν βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της επικαιρότητας.

Η Σίντι Κρόφορντ έχει επίσης «αναξιοποίητο υλικό» πίσω στο παρελθόν της ζωή της, καθώς για πολλά χρόνια δεν είχε μιλήσει για τον γάμο και το διαζύγιό της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Τώρα πια δεν διστάζει, καθώς έχουν περάσει σχεδόν τριάντα χρόνια.

Το 2003, στο Λονδίνο

Μπορεί το θρυλικό ζευγάρι να έμοιαζε βγαλμένο από τα παραμύθια και μάλιστα του σινεμά, ωστόσο το 1995 ήταν πια χωριστά, ενώ είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους μόλις το 1991.

Δεν είχε happy end η ιστορία τους, όπως στην κομεντί «Pretty woman» του 1990 που πρωταγωνίστησε ο Ρίτσαρντ Γκιρ και απογείωσε τότε την καριέρα του.

Για πολλά χρόνια, η Σίντι Κρόφορντ δεν είχε μιλήσει για την αφοσίωση του ηθοποιού στον Βουδισμό.

Ο γάμος τους διήρκεσε από το 1991 μέχρι το 1995

Πώς ήταν η σχέση της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ

Η 57χρονη πια Σίντι Κρόφορντ κοιτάζοντας πίσω στην προσωπική της ζωή, ανατρέχει στον σύντομης σχετικά διάρκειας γάμος της στη νέα σειρά, θυμάται και σχολιάζει αναπάντεχα εκείνη την εποχή.

«Στην αρχή της σχέσης, όταν είσαι νέα γυναίκα, είναι κάπως σαν να λέμε “Σου αρέσει το μπέιζμπολ; Μου αρέσει το μπέιζμπολ. Αλήθεια είσαι στον Θιβετιανό Βουδισμό; Μπορεί κι εγώ. Θα το δοκιμάσω.”» Για πολλά χρόνια, η Σίντι Κρόφορντ δεν είχε μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το κομμάτι που αφορά τη θρησκεία και την αφοσίωση του ηθοποιού στον Βουδισμό, αλλά και τη μεταξύ τους σχέση.

Όπως πρόσθεσε η ίδια, «Είναι κάπως σαν να οδηγείς τον εαυτόν σου να πάρει το σχήμα του ανθρώπου που είσαι ερωτευμένη μαζί του… Ήταν μεγαλύτερος, οπότε εγώ ήμουν σε έναν διαφορετικό κύκλο και έπαψα πια να κάνω μερικά από όλα εκείνα που θεωρούνταν πολύ της… μόδας».

Εκείνη την εποχή βεβαίως της δόθηκε και η ευκαιρία να βγει από τα στενά πλαίσια του κόσμου της μόδας και να κάνει κι άλλα πράγματα που οδήγησαν την καριέρα της σε νέα μονοπάτια, όπως τη γνωστή διαφήμιση αναψυκτικού που συνδέθηκε τότε με το όνομά της.

«Ήταν μεγαλύτερος, οπότε εγώ ήμουν σε έναν διαφορετικό κύκλο».

Όταν είχε… επιστρέψει η μόδα στα Όσκαρ

Θυμήθηκε βεβαίως και την ξεχωριστή και αλησμόνητη εμφάνισή της στα Όσκαρ το 1991, φορώντας την κόκκινη τουαλέτα που την έχουμε συνδέσει τόσο με κείνη. Τότε, όπως σχολίασε, ήταν σαν να επέστρεψε η μόδα στα Όσκαρ.

Προηγουμένως, για τον γάμο της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ είχε μιλήσει στην Όπρα και είχε πει χαρακτηριστικά: «Έχω σκεφτεί πολύ για το τι έγινε με τον Ρίτσαρντ και εγώ δεν ήμουν παρά 22 ετών και ως νέα γυναίκα, προσπαθούσα να καταλάβω ποια ήμουν και τι ήθελα να γίνω… Εκείνος ήταν ήδη 37 ετών, οπότε κατά κάποιον τρόπο ήξερε ότι εγώ ακόμη αναπτυσσόμουν και άλλαζα.

Φυσικά, δεν ήθελα να το ακούσω τότε αυτό από κείνον εξαιτίας των 22 μου χρόνων. Νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα και νομίζεις ότι όλα έχουν διαμορφωθεί, αλλά ύστερα από δέκα χρόνια συνειδητοποιείς τι συμβαίνει και λες «Ω, θεέ μου, είχαν δίκιο οι άλλοι».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024