Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος – Κηφισιά 2-1: Επιτέλους νίκη για τους Θεσσαλούς

Βόλος – Κηφισιά 2-1: Επιτέλους νίκη για τους Θεσσαλούς

Με γκολ των Μπερτόλιο (22’) και Ντέλετιτς (75’) ο Βόλος επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς στο Πανθεσσαλικό και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα

Εννιά αγωνιστικές χρειάστηκε ο Βόλος για να καταφέρει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια νίκη που ήρθε με… κόπο και ιδρώτα απέναντι στην Κηφισιά (2-1), που ολοκλήρωσε μάλιστα την αναμέτρηση με εννιά παίκτες, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο αποβλήθηκαν οι Καπάν (72’) και Κριτσιούμα (84’), αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Κηφισιά μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι

Ένα «χρυσό» τρίποντο για τους Θεσσαλούς, που πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα και δημιούργησαν έξτρα πίεση στον Ατρόμητο (σ.σ τελευταίος με 3 πόντους), που υποδέχεται σε λίγη ώρα τον Παναιτωλικό (20:00) στα Δυτικά Προάστια.

Τον δρόμο για τη νίκη του Βόλου άνοιξε ο Μπερτόλιο στο 22’. Στο 72’ η Κηφισιά έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Καπάν και τρία λεπτά αργότερα ο Ντέλετιτς διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Στο 83’ οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στη ροή του αγώνα, μείωσαν σε 2-1 με τον Οζέγκοβιτς, αλλά ένα λεπτό αργότερα έμειναν με εννιά, καθώς αποβλήθηκε ο Κριτσιούμα. Μια αποβολή που έβαλε ουσιαστικά «ταφόπλακα» στα όνειρα της Κηφισιάς για ένα θετικό αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό.

Η Κηφισιά μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε πρώτη στο 3’ με τον Βαφέα, αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 9’ με τον Μπερτόλιο, αλλά και η δική του κεφαλιά είχε την ίδια κατάληξη. Στο 22’ τελικά ο Βόλος κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μπερτόλιο. Μετά από απόκρουση του Αναγνωστόπουλου σε σουτ του Κορνέ, ο Αργεντινός επιθετικός πήρε το… ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 1-0. Στο 28’ και στο 35’ ο Κορνέ είχε δύο ευκαιρίες για να κάνει το 2-0, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί… Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος απείλησε πρώτος. Στο 64’ με τον Ντέλετιτς, αλλά ο κίπερ της Κηφισιάς του είπε «όχι», όπως επίσης και στο 67’ στο αντίστοιχο του Γκαρσία. Στο 72’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Τσάπαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τρία λεπτά αργότερα οι Θεσσαλοί έκαναν το 2-0 με Ντέλετιτς. Ο άσος των γηπεδούχων έπαιξε το 1-2 με τον Γκαρσία και τελείωσε ιδανικά τη φάση, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη του Βόλου. Στο 83’ η Κηφισιά, κόντρα στη ροή του αγώνα, μείωσε σε 2-1 με τον Οζέγκοβιτς, που σκόραρε με ωραίο σουτ ύστερα από τρομερή προσπάθεια του Κρισιούμα, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο πασέρ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα σε αντίπαλο. Στο 90+3’ ο Βόλος σκόραρε με τον Μπαριέντος, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τον Βόλο να παίρνει τη νίκη. Την πρώτη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Βόλος (Κ. Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τάχατος (54’ Μύγας), Καλογερόπουλος, Λούνα (86’ Κίτσος), Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (86’ Ενγκίν), Μπερτόλιο (78’ Μπαριέντος), Κορνέ, Ντέλετιτς (78’ Μαχαίρας), Γκαρσία.

Κηφισιά (Γ. Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μποτία, Βαφέας (86’ Παπασάββας), Τσάπαν, Μασούρας, Λούμορ (73’ Νίνης), Σναϊντερλάν, Ίλιεφ (46’ Μπιφουμά), Κρισιούμα, Τετέι (78’ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024