Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μος: Σε μια εμφάνιση από τις παλιές… κακές μέρες

Κέιτ Μος: Σε μια εμφάνιση από τις παλιές… κακές μέρες

Τις πρώτες πρωινές ώρες εθεάθη στο Λονδίνο ταλαιπωρημένη, με ένα μπουκάλι αλκοόλ να ξεπροβάλλει από την τσάντα της

Είναι στα 49 της πια χρόνια η Κέιτ Μος. Υποτίθεται ότι έχει αφήσει πίσω της τις άγριες ημέρες των ναρκωτικών, του αλκοόλ, των ξενυχτιών και των καταχρήσεων.

Εκείνη η εποχή που όλοι θυμόμαστε και δίπλα στο δικό της όνομα βλέπαμε γραμμένο και το όνομα του άλλοτε εμμονικά αγαπημένου της Τζόνι Ντεπ.

Η βασίλισσα της μόδας

Ήταν η εποχή τη αίγλης της στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας του κόσμου, αλλά και στα editorial των πιο σημαντικών περιοδικών.

Ωστόσο, η σκιά όλου αυτού του λαμπερού κόσμου περιελάμβανε μια δύσκολη διαχείριση του εαυτού της, της επιτυχίας της, των όσων αποκόμιζε από τη φήμη και τη δόξα. Το σκοτεινό άρμα είχε μέσα καταχρήσεις και αυτοκαταστροφή.

Η σκιά όλου αυτού του λαμπερού κόσμου περιελάμβανε μια δύσκολη διαχείριση του εαυτού της

Τον Σεπτέμβριο του 2023 στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, μαζί με την Ντέμι Μουρ

Στροφή στο ευ ζην

Τα τελευταία χρόνια φαινόταν να έχει επανεφεύρει τον εαυτόν της, αυτή τη φορά ως γκουρού της ευζωίας, με τα σημάδια βεβαίως του παρελθόντος να μην έχουν σβήσει και μαζί με τον χρόνο να αποτυπώνονται στην όψη και το κορμί, αλλά και ποιος μένει αλώβητος;

Έχουμε την αίσθηση για άτομα που αποθεώθηκαν ως είδωλα στον χώρο τους ότι δεν τους αγγίζει το ανθρώπινο μέτρο. Μια ψευδαίσθηση, καθώς η ευάλωτη πλευρά, η πιο ανθρώπινη είναι και η αναπόφευκτη.

Το σκοτεινό άρμα είχε μέσα καταχρήσεις και αυτοκαταστροφή

Είχε επανεφεύρει τον εαυτόν την

Επιστροφή στις παλιές… κακές μέρες;

Τουλάχιστον έτσι φαίνεται για την Κέιτ Μος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail. Φωτογραφίες την παρουσιάζουν να αποχωρεί από μια εκδήλωση, έχοντας μέσα στην τσάντα της -τύπου «clatch»- ένα μπουκάλι γνωστής μάρκας βότκα.

Έφυγε τις πρώτες πρωινές ώρες και εθεάθη στους δρόμους του West End στο Λονδίνο με φίλους της παρέα να περπατάει χέρι χέρι.

Ήταν εκεί για να γιορτάσει μια νέα συνεργασία της με το British Beauty Council στο Covent Garden, καθώς αναγορεύτηκε Παγκόσμια Πρέσβειρά του, νωρίτερα την ίδια ημέρα το απόγευμα.

Το σούπερ μόντελ με τη γνωστή της εμφάνιση πολύ προσεγμένη και στυλάτη από τη μία πλευρά, με μαύρα ρούχα και από την άλλη, πολύ κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, παραπέμποντας στις δύσκολες ημέρες που έχει περάσει με τους εθισμούς της στο παρελθόν.

Η απεξάρτηση και η καλή ζωή

Από το 2018, είχε απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τις ουσίες, όπως είχε γίνει γνωστό, και είχε υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Η ίδια είχε παραδεχτεί ότι τα τελευταία χρόνια, πήγαινε νωρίς για ύπνο, έπινε πολύ νερό, όχι πολύ καφέ και προσπαθούσε να μειώσει και το κάπνισμα. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει ότι ζούσε στη βρετανική εξοχή, έκανε διαλογισμό και πήγαινε για κολύμπι σε κάποιο μυστικό μέρος που πήγαιναν μόνον οι ντόπιοι κάτοικοι.

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024