Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Δρυμιώτης: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αποτέλεσμα της απελπισίας των ψηφοφόρων

Ανδρέας Δρυμιώτης: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αποτέλεσμα της απελπισίας των ψηφοφόρων

Ίσως φύγει μετά τις Ευρωεκλογές αν δει ότι δεν τραβάει, εκτίμησε ο εκλογικός αναλυτής.

Κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, άσκησε ο εκλογικός αναλυτής, Ανδρέας Δρυμιώτης, λέγοντας ότι «μόνο πολιτικός δεν είναι και αυτό φαίνεται από τις γκάφες του», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο κ. Κασσελάκης να φύγει μετά τις Ευρωεκλογές «αν δει ότι δεν τραβάει».

Ο κ. Κασελάκης «είναι εμφανίσιμος, καλογυμνασμένος, έχει ωραίο χαμόγελο, είναι πλούσιος, ζει στην Αμερική, τι δουλειά έχει στον ΣΥΡΙΖΑ; Εκεί οι άνθρωποι άλλα ζητάνε» σχολίασε μιλώντας στο Action 24.

«Δεν είναι φαινόμενο, αλλά αποτέλεσμα της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων του κόμματος», είπε στη συνέχεια, ενώ παράλληλα εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει στο 6%.

«Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν φάει τέτοια κατραπακιά, τέτοια φάπα στις εκλογές, που ήταν σαν τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του. Ήταν σε κατάσταση απελπισίας» είπε προσπαθώντας να ερμηνεύσει τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών.

«Σε ένα κόμμα που βρίσκεται σε αποδρομή, δεν κάνεις διαγραφές, πρέπει να συνθέτεις»

Με αφορμή τη συζήτηση για νέο κόμμα, ο κ. Δρυμιώτης είπε ότι «είχαμε την ΕΔΑ, το ΚΚΕ εσωτερικού και εξωτερικού, μετά μόνο ΚΚΕ, μετά την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είναι σαν την αμοιβάδα, κάθε τόσο γίνεται δύο, τρία, τέσσερα κομμάτια και πολλαπλασιάζονται διά της διαιρέσεως».

Τέλος, επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί ήταν λάθος η επιλογή Κασσελάκη, ο Ανδρέας Δρυμιώτης είπε ότι «εάν θέλεις να χτίσεις σπίτι φωνάζεις πολιτικό μηχανικό και αρχιτέκτοντα, όχι γιατρό, γιατί θα πέσει το σπίτι».

«Ο Κασσελάκης μόνο πολιτικός δεν είναι και αυτό φαίνεται από τις γκάφες του», πρόσθεσε, για να εξηγήσει στη συνέχεια ότι «σε ένα κόμμα που βρίσκεται σε αποδρομή, το μόνο που δεν κάνεις είναι διαγραφές. Πρέπει να συνθέτεις. Αυτός δεν έχει κατακτήσει τίποτα, βρέθηκε κατά λάθος αρχηγός και προχωρά σε διαγραφές. Αν δεν εγκριθούν οι διαγραφές, πώς θα αισθάνονται σε μια αίθουσα όλοι αυτοί;».

«Μπορεί μετά τις ευρωεκλογές να πει «φεύγω με τον σύντροφό μου» αν δει ότι δεν τραβάει» συμπλήρωσε ο κ. Δρυμιώτης.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024