Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δεν άντεξε τα υβριστικά σχόλια ο Τζάστιν Τιμπερλέικ μετά τις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Δεν άντεξε τα υβριστικά σχόλια ο Τζάστιν Τιμπερλέικ μετά τις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Μετά τα επικριτικά σχόλια σε βάρος του από τις αποκαλύψεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Τζάστιν Τιμπερλέικ απενεργοποίησε τα σχόλια στο Instagram.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της εκρηκτικής αυτοβιογραφίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Τζάστιν Τιμπερλέικ απενεργοποίησε τα σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O 42χρονος τραγουδιστής έχει επικριθεί έντονα για τη συμπεριφορά του προς την Μπρίτνεϊ Σπίαρς όταν ήταν οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της Αμερικής.

Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ φαίνεται ότι απενεργοποίησε τα σχόλια στις αναρτήσεις του στο Instagram μετά την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «The Woman In Me».

Υπήρχαν φήμες για αυτόν με χορεύτριες και θαυμάστριες. Τα άφησα όλα πίσω, αλλά ξεκάθαρα, είχε απιστήσει. Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που ξέρεις αλλά απλά δεν λες τίποτα. Έτσι το έκανα κι εγώ. Μια φορά με τον Wade Robson

Οι αποκαλύψεις άλλωστε για τον ίδιο κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης των τελευταίων ημερών.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Τζάστιν Τιμπερλέικ έβγαιναν για τρία χρόνια, από το 1999 έως το 2002, εν μέσω εικασιών πως η τραγουδίστρια του «Baby One More Time» τον απάτησε.

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις φήμες για απιστία, αποκαλύπτοντας πως φίλησε τον χορογράφο Wade Robson. Ισχυρίζεται, ωστόσο, πως ο Τζάστιν Τιμπερλέικ υπήρξε επίσης άπιστος.

«Ήξερα ότι ο Τζάστιν με είχε απατήσει» γράφει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια του «Toxic».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η αγάπη που του είχε την έκανε να τον δικαιολογήσει και να παραβλέψει τις απιστίες του.

«Υπήρχαν φήμες για αυτόν με χορεύτριες και θαυμάστριες. Τα άφησα όλα πίσω, αλλά ξεκάθαρα, είχε απιστήσει. Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που ξέρεις αλλά απλά δεν λες τίποτα. Έτσι το έκανα κι εγώ. Μια φορά με τον Wade Robson», γράφει χαρακτηριστικά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Η απρόσμενη εγκυμοσύνη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ανάμεσα στις αναρίθμητες αποκαλύψεις που γίνονται πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε ανοιχτά και για το «αγκάθι» της άμβλωσης όταν ήταν ζευγάρι με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ.

Χαρακτηρίζει την εγκυμοσύνη της από τον Τζάστιν Τιμπερλέικ μια «έκπληξη», ενώ αποκαλύπτει πως εκείνος δεν ήθελε να γίνει πατέρας και προχώρησε σε άμβλωση.

«Αγαπούσα τόσο πολύ τον Τζάστιν. Πάντα περίμενα να κάνουμε οικογένεια μαζί μια μέρα. Αυτό θα ήταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Αλλά ο Τζάστιν δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε ένα μωρό, ότι ήμασταν πολύ νέοι», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Είμαι σίγουρη ότι πολλοί άνθρωποι θα με μισήσουν για αυτό, αλλά συμφώνησα να μην κάνω το μωρό. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Αν αποφάσιζα μόνο εγώ, δεν θα το έκανα ποτέ. Όμως ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας», συμπληρώνει.

Η διαδικασία της άμβλωσης, όπως εξήγησε, ήταν ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα που έχει βιώσει ποτέ.

Οι αντιδράσεις στα social media

Οι αποκαλύψεις στο «The Woman In Me» προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις στους θαυμαστές της τραγουδίστριας, με πολλούς να επικρίνουν τη συμπεριφορά του Τζάστιν Τιμπερλέικ.

Πριν πάρει την απόφαση να απενεργοποιήσει τα σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πολλοί θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς τον βομβάρδιζαν με υβριστικά ή αρνητικά σχόλια.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Page Six, ο τραγουδιστής πήρε την απόφαση να απενεργοποιήσει τα σχόλια λόγω των απεχθών, αηδιαστικών πραγμάτων που έγραφαν κάτω από τις αναρτήσεις του.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024