Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Αυτοί που… δεν θα γράψουν ποτέ ιστορία στην τηλεόραση

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Αυτοί που… δεν θα γράψουν ποτέ ιστορία στην τηλεόραση

Η γνωστή παρουσιάστρια Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε για την κόντρα Καινούργιου – Λιάγκα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την τηλεοπτική επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Την Τζωρτζέλα Κόσιαβα συνάντησε η κάμερα του «MEGA Καλημέρα». Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την κόντρα Καινούργιου – Λιάγκα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την τηλεοπτική επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

«Δε συγκρίνονται Καινούργιου – Λιάγκας»

«Ο τίτλος για την τηλεόραση είναι ‘κρατηθείτε από τις χειρολαβές, φορέστε σωσίβια και προσευχηθείτε’. Όσον αφορά τα βέλη μεταξύ Λιάγκα και Καινούργιου δε βαριόμαστε και δε βαριούνται ούτε αυτοί. Ο Γιώργος Λιάγκας το παίρνει όλο πάνω του, είναι showman, η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια τηλεπερσόνα. Είναι διαφορετικά πρόσωπα, δεν μπορείς να τα συγκρίνεις».

Για την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σημείωσε:

«Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον αγαπώ. Αν δεν ήταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η εκπομπή θα ήταν… άλλη. Πρέπει να τον σέβονται, έχει γράψει ιστορία. Αυτοί που κάθονται μαζί του δε θα γράψουν ποτέ ιστορία στην ελληνική τηλεόραση».

«Στη θέση της δε θα επέστρεφα…»

Σχολιάζοντας εκπομπές και πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αναφέρει:

«Δεν μπορώ να την κρίνω την Κατερίνα Ζαρίφη γιατί είναι νωρίς ακόμα. Η Ελένη Τσολάκη κάνει ό,τι μπορεί, άλλο είναι το Σαββατοκύριακο κι άλλο το καθημερινό. Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι η Ζήνα. Η καλύτερη Ζήνα θα ήταν να μπει στην πρωινή ζώνη, να σε ξυπνάει. Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε την καλύτερη κίνηση, της ταιριάζει πολύ περισσότερο αυτό που κάνει τώρα από αυτό που έκανε. Ο Νίκος Μουτσινάς μού λείπει πολύ, είναι μοναδικός».

Για την επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην τηλεόραση λέει:

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει κάνει αρκετά βήματα μπροστά. Εγώ στη θέση της δε θα επέστρεφα, θα καθόμουν να μεγαλώσω το παιδάκι μου».

«Νιώθω πάρα πολύ αδικημένη»

Για τη δική της καριέρα και την πορεία της στην τηλεόραση είπε:

«Έχω κάνει πολλές συζητήσεις εδώ και καιρό, άλλα θέλω, άλλα συζητάμε, άλλα κάνουμε. Τους έχω απομυθοποιήσει όλους, δε μου λείπει κανένας από την τηλεόραση. Τα νούμερα είναι ο τζίρος του μαγαζιού, απλά έχουν πέσει πάρα πολύ, δεν έχουν καμία σχέση με το παρελθόν.

«Εγώ έχω φάει πολύ μεγάλο ‘μαστίγωμα’ για τα νούμερα. Έφαγα ‘μαστίγωμα’ και τα νούμερά μου τότε ήταν μια χαρά, δεν θέλω να τα θυμάμαι αυτά γιατί συγχίζομαι. Νιώθω πάρα πολύ αδικημένη αλλά δε με ενδιαφέρει, προχωράω στη ζωή μου. Στο τέλος ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024