Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καίτη Γκρέυ: «Έχει τις αναλαμπές της, ρωτάει για την Αγγελική Ηλιάδη», λέει ο εγγονός της

Καίτη Γκρέυ: «Έχει τις αναλαμπές της, ρωτάει για την Αγγελική Ηλιάδη», λέει ο εγγονός της

Ο εγγονός της Καίτης Γκρέυ περιγράφει την κατάσταση της σπουδαίας ερμηνεύτριας που είναι σε άνοια.

Με αφορμή την πρόσφατη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Καίτης Γκρέυ, ο εγγονός της Κωνσταντίνος Ηλιάδης μίλησε για την κατάστασή της αλλά και για την σχέση που έχουν με την αδελφή του.

«Τον τελευταίο χρόνο έχει μερική άνοια. Αν ήταν καλύτερα η γιαγιά μου δεν θα επέτρεπε να της το κάνει όλο αυτό ο άλλος της ο γιος, δεν υπήρχε περίπτωση», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης για την κατάσταση της γιαγιάς του.

«Για την Αγγελική Ηλιάδη μου λέει τα καλύτερα».

Όσο για τις σχέσεις της Καίτης Γκρευ με την εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη: «Έχει τις αναλαμπές της, θα μας αναγνωρίσει, θα μας μιλήσει για το παρελθόν, για διάφορα θέματα. Για την Αγγελική Ηλιάδη μου λέει τα καλύτερα. Όταν επικοινωνεί, ρωτάει για να μάθε τι κάνει και λέει για εκείνη τα καλύτερα», απάντησε ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης.

Στη συνέχεια, ο αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη κατέληξε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό»: «Αυτοί που φρόντιζαν τη γιαγιά μου τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν ο πατέρας μου, η μαμά μου, εγώ και η αδελφή μου».

Δείτε το απόσπασμα

Ποιος ορίζεται δικαστικός συμπαραστάτης

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου οι συγγενείς της Καίτης Γκρέυ, διεκδικώντας την επιμέλειά της. Ο πρωτότοκος γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης, επιθυμούσε τη δικαστική συμπαράσταση της μητέρας του, ενώ από την άλλη, η οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη ζητούσε, επίσης τη δικαστική συμπαράσταση, εκτελώντας πιστά την εντολή της τραγουδίστριας να παραμείνει στο σπίτι της μέχρι τον θάνατό της.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, το δικαστήριο απεφάνθη μέχρι την οριστική απόφαση ότι δικαστικός συμπαραστάτης ορίζεται ο Κώστας Ηλιάδης, αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη και γιος του αείμνηστου Βασίλη Ηλιάδη –γιου της Καίτης Γκρέυ-.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024