Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «H γιαγιά μου δεν είναι καλά, δεν γνωρίζει πρόσωπα»

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «H γιαγιά μου δεν είναι καλά, δεν γνωρίζει πρόσωπα»

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ, τη συνεργασία με τον Θάνο Πετρέλη, τη Eurovision και το τραγούδι που ετοιμάζουν με τον Νίνο.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τη γιαγιά της και σπουδαία τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, τη συνεργασία της με Θάνο Πετρέλη και Θέμη Αδαμαντίδη, τον Νότη Σφακιανάκη και το τραγούδι που ετοιμάζουν με τον Νίνο.

Μιλώντας για τη σχέση με τη σπουδαία τραγουδίστρια και γιαγιά της Καίτη Γκρέυ, η Αγγελική Ηλιάδη, αποκάλυψε πως δεν είναι καλά. «Δυστυχώς δεν είναι καλά. Δεν επικοινωνεί και δεν γνωρίζει πρόσωπα και τους δικούς της ανθρώπους. Εγώ είμαι αποστασιοποιημένη, πες το και άμυνα. Δεν μου είναι εύκολο να το διαχειριστώ και προτιμώ να κρατάω μία απόσταση», σημείωσε χαρακτηριστικά στο gossip-tv.

Η Αγγελική Ηλιάδη, που ξεκίνησε τις εμφανίσεις στο Vegas Live Stage με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Θάνο Πετρέλη, μίλησε για τη συνεργασία τους. Έχει δουλέψει και με τους δύο στο παρελθόν και δηλώνει πολύ χαρούμενη για το ότι θα βρεθούν ξανά μαζί επί σκηνής.

«Με τον Θάνο συνεργαστήκαμε αρκετά χρόνια πριν. Ουσιαστικά όταν ήμασταν και οι δύο στα πρώτα χρόνια, έπρεπε να κάνεις πολλές επιτυχίες τότε. Είχαμε δουλέψει στο «Θάλασσα» μαζί. Με τον Θέμη έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές», σημείωσε η Αγελική Ηλιάδη, επισημαίνοντας πως έχουν ετοιμάσει ένα σχήμα που θα περάσει πολύ καλά ο κόσμος.

Η συνεργασία που θυμάται και ξεχωρίζει από την πορεία της στο τραγούδι είναι αυτή με τον Νότη Σφακιανάκη. «Είναι γνωστό πια ότι έχω μια απέραντη αγάπη και εκτίμηση στον Νότη. Έχω δουλέψει με τον Νότη (σ.σ. Σφακιανάκη) πάρα πολλά χρόνια. Αρχικά ήμουν μαζί του τρία χρόνια σαν κοριτσάκι. Πριν μπω στη δισκογραφία και έμαθα πάρα πολλά πράγματα δίπλα του. Ξεκινώντας και εγώ και φτιάχνοντας δική μου πορεία, δουλέψαμε τέσσερις φορές ακόμη. Είναι ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης, είναι φίλος. Μου λείπει πάρα πολύ. Νομίζω λείπει σε όλους μας», συμπλήρωσε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η αξέχαστη συνεργασία και το νέο τραγούδι

Τα τελευταία χρόνια που ο Νότης Σφακιανάκης επέλεξε να απέχει, δεν έχουν κρατήσει επαφή. «Παρ’ όλα αυτά θέλω πάρα πολύ να τον ξαναδώ, ενεργό. Να μας τραγουδάει. Και θα ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω ξανά μαζί του», σημείωσε.

Η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, σημειώνοντας πως έφτασε δύο φορές κοντά στον γάμο. «Μου είχαν γίνει δύο φορές προτάσεις, αλλά τελικά δεν έγινε. Την πρώτη φορά ήταν με τον Κώστα Μηλιωτάκη. Τελικά αλλάξαμε γνώμη και νομίζω ότι τελικά όλα γίνανε για καλό. Η δεύτερη φορά ήταν με τον Σάββα (σ.σ. Γκέντσογλου), τον μπαμπά του Βασίλη μου. Και εκεί είχα πει ναι. Αλλά περνώντας ο χρόνος είδαμε ότι δεν πηγαίναμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ο γάμος, όμως, ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ τα περασμένα χρόνια», υπογράμμισε.

Σε ό,τι αφορά μια νέα της δουλειά, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε ότι ετοιμάζει κάτι καινούριο. «Ετοιμάζουμε ένα υπέροχο καινούργιο τραγούδι με τον Νίνο, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Panic. Ανυπομονώ γιατί θαυμάζω τον Νίνο και τον αγαπώ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024