Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θάνος Πλεύρης: Τι είπε για τον επικείμενο γάμο του πατέρα του

Θάνος Πλεύρης: Τι είπε για τον επικείμενο γάμο του πατέρα του

«Δεν είναι πολύ ευχάριστο για μένα να σχολιάζω γάμους αυτήν την περίοδο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Θάνος Πλεύρης

Για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και για τις φήμες για τον επικείμενο γάμου του πατέρα του Κωνσταντίνοu Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα μίλησε ο πρώην υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Ο Θάνος Πλεύρης σχολίασε με έμμεσο τρόπο τα όσα γράφονται για τον γάμο του πατέρα του λέγοντας με νόημα «δεν θα μπω στο κομμάτι του γάμου, γενικώς δεν είναι πολύ ευχάριστο για μένα να σχολιάζω γάμους αυτήν την περίοδο».

Μάλιστα στη ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί έρχεται σε δύσκολη θέση όταν μιλάει για γάμους, εκείνος χαμογέλασε και πριν αποχωρήσει, είπε: «Θα τους δούμε τους γάμους, θα τους δούμε. Τώρα δεν έχουμε τίποτα άλλο».

Παρόλα αυτά ο Θάνος Πλεύρης σχολίασε τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας ότι «τα προβλήματά μας είναι αυτά της ελληνικής κοινωνίας».

Επεσήμανε δε πως γενικώς ο κ. Κασσελάκης επιλέγει να προβάλλει την προσωπική του ζωή. Εμείς έχουμε επιλέξει να τον αντιμετωπίζουμε ως πολιτικό πρόσωπο, στην προσωπική του ζωή μπορεί να κάνει ό,τι ο ίδιος επιθυμεί, αλλά δεν μπορεί να γίνεται πρόβλημα του τόπου».

Να υπενθυμίσουμε πάντως πως όπως έχει δηλώσει ο συνήγορος της Χρυσής Αυγής και θαυμαστής της δικτατορίας του Μεταξά, Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο γιος του έχει γνωρίσει τη Τζόρτζια Σιακαβάρη. «Ο γιος μου μού λέει να κάνω ό,τι μου αρέσει και δεν ρωτάω κανέναν. Έτυχε να βρεθούμε».

Τα σχόλια δεν με αγγίζουν, αλλά η διαφορά της ηλικίας είναι γεγονός. Έχουμε βάλει σκοπό να ζήσουμε μαζί. Εγώ λόγω ιδεολογίας είχα μέσα σου ένα έλασμα ατσάλινο. Αυτό το έλασμα το έβγαλε η Γεωργία και μου έβαλε χορδές. Την περίμενα μια ζωή».

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024