Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνος Πλεύρης: Απαντά αν παντρεύεται με πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Απαντά αν παντρεύεται με πρώην παίκτρια του My Style Rocks

«Δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν».

Δημοσιεύματα θέλουν τον Κωνσταντίνο Πλεύρη να ετοιμάζεται να παντρευτεί μια πρώην παίκτρια του «My Style Rocks». Συγκεκριμένα η εφημερίδα «On Time» αναφέρει πως ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη, Κωνσταντίνος, παντρεύεται με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας.

Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι δύο τους έχουν ανακοινώσει στο στενό περιβάλλον τους την πρόθεσή τους να ενώσουν τις ζωές τους το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τον Θάνο Βάγιο και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα»

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλιά με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν. Αυτά είναι η προσωπική μου ζωή, είστε πανέξυπνος και μου θέτετε ερωτήσεις, αλλά επειδή εγώ είμαι έμπειρος δημοσιογραφικά, επανέρχομαι στο ότι ο καιρός θα δείξει. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βρω το τηλέφωνο σας και θα σας πάρω», είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Δείτε το απόσπασμα

Ποια είναι η Τζόρτζια Σιακαβάρα

Η Γεωργία ή Τζόρτζια Σιακαβάρα που έχει συμμετάσχει το 2020 στο My Style Rocks, ενώ η ίδια φαίνεται πως είναι καλλιτεχνική φύση, αφού ασχολείται με το τραγούδι, την υποκριτική, ενώ είναι και δημοφιλής TikToker.

Σε ηλικία 20 ετών καταπιάστηκε με το τραγούδι με το οποίο ασχολήθηκε για περίπου 15 χρόνια. Το σταμάτησε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, λόγω προβλημάτων που εμφάνισε στη φωνή της από τη στενοχώρια.

Όπως είχε αναφέρει η ίδια, στο παρελθόν είχε εργαστεί και ως μοντέλο, ενώ είχε συμμετάσχει και σε διαφημίσεις.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024