Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
My Style Rocks: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια - Κέρδισε 30.000 ευρώ

My Style Rocks: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια – Κέρδισε 30.000 ευρώ

Στο άκουσμα του ονόματός της η παίκτρια ξέσπασε σε δάκρυα χαράς!

Μετά από τέσσερις μήνες και 100 επεισόδια γεμάτα μόδα και στιλ, το My Style Rocks ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουνίου.

Στον μεγάλο τελικό έφτασαν οι Emilia Vodos, Νικόλ Δεσποτοπούλου, Όλγα Κοτλιδά, Αναστασία Σαμαρά, Σελένη Φωτιάδη και διεκδίκησαν τον τίτλο της νικήτριας μέσα από δύο tasks.

Αρχικά οι πέντε φιναλίστ διάλεξαν ένα θέμα στο οποίο είχαν ξανά δοκιμαστεί. Σε αυτή τη φάση η Σελένη αποκάλυψε ότι κάτι δεν πήγε καλά με τα κομμάτια που είχε ετοιμάσει και ξέσπασε σε κλάματα.

Στη δεύτερη φάση η εμφάνιση της Όλγας ήταν εκείνη που ξεχώρισε καθώς πέτυχε κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί στο παιχνίδι. Η παίκτρια κατάφερε να αποσπάσει μόνο 5αρια τόσο από τις παίκτριες όσο και από τους κριτές.

Με την εμφάνιση αυτή αλλά και για τη συνολικότερη πορεία της στον διαγωνισμό η Όλγα κατάφερε να είναι μαζί με την Emilia στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Η ψήφος του κοινού ήταν καθοριστική. Η ανακοίνωση του νικητή έγινε από την Κατερίνα Καραβάτου και το μεγάλο έπαθλο των 30.000 ευρώ πήγε στην Όλγα Κοτλιδά.

«Έχω στα χέρια μου τον φάκελο με τα αποτελέσματα και θα σας ανακοινώσω ότι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks που θα κερδίσει το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ είναι… Η βασίλισσα του στιλ που θα κερδίσει έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ είναι… Η φετινή νικήτρια του My Style Rocks είναι η Όλγα Κοτλιδά», είπε η παρουσιάστρια και η παίκτρια ξέσπασε σε δάκρυα χαράς.

Η στιγμή της ανακοίνωσης

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024