Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με νέο στέγαστρο το κολυμβητήριο στη Λαμία

Με νέο στέγαστρο το κολυμβητήριο στη Λαμία

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου στεγάστρου στο δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου Λαμιέων.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου προκατασκευασμένου στεγάστρου που βρίσκεται στο ανοιχτό κολυμβητήριο, στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Λαμίας.

Σύμφωνα με τον Δήμο Λαμιέων, το νέο στέγαστρο πληροί τις γενικές απαιτήσεις ποιότητας και αξιοπιστίας ενώ είναι σύμφωνο με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές κατασκευής συναφών έργων. Είναι ενιαίο και για τις δύο πισίνες του κολυμβητηρίου προσφέροντας τη δυνατότητα χρήσης τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ ταυτόχρονα τις προστατεύει από την επίδραση των περιβαλλοντικών συνθηκών, συμβάλλοντας παράλληλα στην εξοικονόμηση του κόστους συντήρησης.

Αθλητικές υποδομές σε κάθε γειτονιά

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, σκοπεύει να δημιουργήσει σε όλες τις γειτονιές του Δήμου Λαμιέων, αθλητικές υποδομές προκειμένου να μπορούν όσο περισσότεροι δημότες να αθλούνται πολύ κοντά στο σπίτι τους, αποφεύγοντας έτσι τις μετακινήσεις και διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους. Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά :

«Ολοκληρώνουμε έργα και παρεμβάσεις σε όλες τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας, αυτή τη φορά στο ανοιχτό κολυμβητήριο Λαμίας.

Εργαζόμαστε για να έχουν οι συμπολίτες μας τη δυνατότητα χρήσης ασφαλών και λειτουργικών υποδομών σε κάθε γωνιά της πόλης και ν’ απολαμβάνουν τα αθλητικά γεγονότα, δίπλα στο σπίτι τους.

Υποσχεθήκαμε στους δημότες μας και κάνουμε πράξη, την κατασκευή έργων, τέτοιων που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες όλων των ερασιτεχνών αθλητών, των ατόμων με αναπηρία και κυρίως των παιδιών μας».

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024