Για ακόμα ένα Grand Prix την φετινή χρονιά ο Μαξ Φερστάπεν έδειξε πως δεν έχει αντίπαλο αφού πανηγύρισε ακόμα μία νίκη αυτήν την φορά στο Όστιν των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο Ολλανδός δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως εκκινούσε μόλις από την έκτη θέση του grid.
Ο Λίουις Χάμιλτον του άσκησε λίγη πίεση στο τέλος χωρίς όμως να καταφέρει να του αποσπάσει την πρωτιά
Ο Λίουις Χάμιλτον του άσκησε λίγη πίεση στο τέλος χωρίς όμως να καταφέρει να του αποσπάσει την πρωτιά. Ο Βρετανός τερμάτισε 2ος με τον Λάντο Νόρις να συμπληρώνει το βάθρο.
Εφιαλτικός ήταν ο αγώνας για τον poleman, Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος έχασε από νωρίς την πρωτοπορία του αγώνα, πλήρωσε την κακή στρατηγική της Φεράρι και εν τέλει τερμάτισε 6ος.
Ο οδηγός της Red Bull, που έχει ήδη εξασφαλίσει τον τρίτο διαδοχικό τίτλο του, έφτασε τις 50 νίκες στην καριέρα του και απέχει πλέον μια νίκη από τον -τέταρτο στη λίστα όλων των εποχών- Αλέν Προστ που έχει 51.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν υπερασπίστηκε τον Γκαμπριέλε Γκραβίνα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας, εξαπολύοντας επίθεση στους πολιτικούς και προειδοποιώντας πως χωρίς νέα γήπεδα το Euro 2032 κινδυνεύει!
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…