Οι μέτοχοι της Euroleague θα συναντηθούν για τη Μακάμπι
Οι μέτοχοι της Euroleague, αναμένεται να συναντηθούν στη Βαρκελώνη για να συζητήσουν για το μέλλον της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το Βελιγράδι φαβορί να φιλοξενήσει τους Ισραηλινούς.
Οι μέτοχοι της Euroleague θα συναντηθούν στη Βαρκελώνη για να συζητήσουν, ανάμεσα σε άλλα, και για το μέλλον της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη διοργάνωση.
Ο πόλεμος στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας δεν επιτρέπουν την τέλεση αγώνων, και αυτό σημαίνει πως η Μακάμπι έχει αναγκαστεί να αποχωρήσει από την χώρα. Εδώ και αρκετές ημέρες η ομάδα του Όντεντ Κάτας βρίσκεται στην Κύπρο και κάθε φορά που χρειάζεται να ταξιδέψει, τα μέτρα ασφαλείας είναι κάτι παραπάνω από ισχυρά.
Ο πόλεμος στο Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας δεν επιτρέπουν την τέλεση αγώνων στο Ισραήλ και γι’ αυτό θα αναζητηθούν οι πιθανές λύσεις
Ανάμεσα στις λύσεις που θα εξεταστούν είναι να υπάρξει κάποιου είδους παραχώρηση, προκειμένου να παίξει για ένα διάστημα μόνο εκτός έδρας, , είτε να οριστεί κάποιο ουδέτερο γήπεδο για να στεγάσει προσωρινά τους Ισραηλινούς. Αυτή τη στιγμή, μεγάλο φαβορί για τη πόλη που θα φιλοξενήσει τη Μακάμπι είναι το Βελιγράδι
Στο προσεχές συμβούλιο, τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βασίλης Παρθενόπουλος, ενώ τον Ολυμπιακό ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης, αλλά και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.