Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τιμ Μπάρτον «λιώνει» για τη Μόνικα Μπελούτσι

Ο Τιμ Μπάρτον «λιώνει» για τη Μόνικα Μπελούτσι

Μόνικα Μπελούτσι και Τιμ Μπάρτον δεν διστάζουν να δείξουν τα αισθήματά τους στο πρώτο τους κόκκινο χαλί.

Ήταν πριν από λίγους μήνες που η Μόνικα Μπελούτσι επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Τιμ Μπάρτον, με το λαμπερό ζευγάρι να κάνει την πρώτη του κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Η λαμπερή ηθοποιός και ο διάσημος σκηνοθέτης έδειχναν άνετοι και διαχυτικοί ο ένας με τον άλλο καθώς περπατούσαν στο κόκκινο χαλί του 18ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης.

Ο διάσημος σκηνοθέτης φαίνεται να είναι τόσο ερωτευμένος που δεν άφηνε στιγμή το χέρι της συντρόφου του Μόνικα Μπελούτσι.

@screenweek The way they look at each other 🥹🫠♥️😍 #timburton #timburtonmonicabellucci #RoFF18 #screenweek #cinematok #romefilmfestival #romacinemafest2023 #inlove #loveisintheair #monicabellucci ♬ suono originale – ScreenWEEK

Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» για το «Maria Callas: Letters And Memories» και τράβηξε τα βλέμματα των φωτογράφων, μιας και δεν συνηθίζει κανένας από τους δύο να είναι τόσο εκδηλωτικός με σύντροφό του.

Νωρίτερα, οι δυο τους έκαναν κι άλλη κοινή εμφάνιση, καθώς βρέθηκαν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας -και τελευταίο μέρος της τριλογίας Diabolic– στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης.

Πρόκειται για την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους. Η σειρά ταινιών Diabolic βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τους σκηνοθέτες Μάρκο και Αντόνιο Μανέτι οι γυναίκες είναι η κινητήριος δύναμη στις ιστορίες, κάτι που γίνεται ακόμα πιο προφανές στην τελευταία ταινία, όπου πρωταγωνιστεί η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός.

Το ζευγάρι, απάντησε σε ερωτήματα δημοσιογράφων. Μεταξύ άλλων, η Μόνικα Μπελούτσι εξέφρασε την αγάπη της για την Ελλάδα, ενώ ο γνωστός σκηνοθέτης, επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι είναι ερωτευμένο.

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον έβγαιναν κρυφά για μήνες, με τη διάσημη Ιταλίδα ηθοποιό να επιβεβαιώνει τελικά τη σχέση τους με συνέντευξή της στη γαλλική έκδοση της Elle τον Ιούνιο.

Αγαπώ τον Τιμ. Και τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Τιμ Μπάρτον

«Τι μπορώ να πω… είμαι ευτυχισμένη που γνώρισα τον άνθρωπο πρώτα απ’ όλα. Είναι μια από αυτές τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή… Γνωρίζω τον άνθρωπο, τον αγαπώ και τώρα θα γνωρίσω τον σκηνοθέτη, μια ακόμα περιπέτεια ξεκινά» δήλωνε χαρακτηριστικά η Μόνικα Μπελούτσι.

Έκανε γυρίσματα για το Beetlejuice 2 με τον Τιμ Μπάρτον στο Λονδίνο και ξετρελάθηκε με το όραμα του σκηνοθέτη.

«Αγαπώ τον Τιμ. Και τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Τιμ Μπάρτον», συνέχιζε η Μόνικα Μπελούτσι.

«Μου αρέσει αυτός ο ονειρικός κόσμος όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, σαν να μπορούμε να μετατρέψουμε τις σκοτεινές μας πτυχές σε κάτι φωτεινό, συγχωρητικό. Οι ταινίες του Τιμ Μπάρτον μιλούν πολύ γι’ αυτό», σημείωνε η Μόνικα Μπελούτσι.

Η μοιραία συνάντηση Μπελούτσι – Μπάρτον

Η Μόνικα Μπελούτσι είχε συναντηθεί με τον Τιμ Μπάρτον για πρώτη φορά πριν από 16 χρόνια, αλλά άρχισαν να βγαίνουν κρυφά αφότου συναντήθηκαν ξανά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere στη Λυών τον Οκτώβριο.

Τα νέα για το ειδύλλιό τους έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους τον Φεβρουάριο με το δημοσίευμα του Paris Match να αναφέρει πως έχουν έρθει πιο κοντά.

«Είχαν συναντηθεί για λίγο στα σκαλιά του Palais des Festivals στις Κάννες το 2006 αλλά 16 χρόνια αργότερα, στα παρασκήνια ενός άλλου φεστιβάλ, ήρθαν πιο κοντά» έγραφαν χαρακτηριστικά πριν από λίγους μήνες.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024