Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο της Ιρίνα Σάικ με τον Τομ Μπρέιντι

Τίτλοι τέλους στο ειδύλλιο της Ιρίνα Σάικ με τον Τομ Μπρέιντι

Λίγο καιρό μετά την είδηση για το ειδύλλιό τους και η Ιρίνα Σάικ με τον Τομ Μπρέιντι φέρεται να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Και ενώ τα δημοσιεύματα είχαν πάρει φωτιά για το νέο hot ειδύλλιο, φαίνεται πως ήρθαν ξαφνικοί οι τίτλοι τέλους στη σχέση της Ιρίνα Σάικ με τον πρώην σύζυγο της Ζιζέλ, Τομ Μπρέιντι.

Μετά από μικρό χρονικό διάστημα που πέρασαν μαζί, η Ιρίνα Σάικ και ο Τομ Μπρέιντι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το γεγονός ότι δεν έχουν απαθανατιστεί το τελευταίο διάστημα μαζί φανερώνει πως η σχέση τους έφτασε στο τέλος

Σύμφωνα με τις πηγές που μίλησαν στο TMZ, Ιρίνα Σάικ και Τομ Μπρέιντι χώρισαν χωρίς δράματα ή σκάνδαλα. Απλά ήρθε το τέλος της σύντομης σχέσης τους.

Τα σημάδια πως δεν είναι πια μαζί είχαν κάνει την εμφάνισή τους όταν οι δυο τους άρχισαν να περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους χωριστά σε διαφορετικές πόλεις.

Ήταν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που ο Τομ Μπρέιντι έγινε αντιληπτός στο Μαϊάμι ενώ η Ιρίνα Σάικ πέρασε τον χρόνο της στη Νέα Υόρκη.

Το γεγονός ότι δεν έχουν απαθανατιστεί το τελευταίο διάστημα μαζί φανερώνει πως η σχέση τους έφτασε στο τέλος.

Ήταν πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο που το διάσημο μοντέλο πέρασε τη νύχτα της στο σπίτι του Τομ Μπρέιντι στο Λος Άντζελες.

Οι κάμερες είχαν απαθανατίσει την Ιρίνα Σάικ να μπαίνει στο αυτοκίνητό του, ενώ σε ένα ταξίδι τους στο εξωτερικό εντοπίστηκε να βγαίνει από το ίδιο ξενοδοχείο στο Λονδίνο.

Οι φήμες για επανασύνδεση με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Κάποιοι άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως η Ιρίνα Σάικ τα ξαναβρήκε με τον πρώην σύντροφό της Μπράντλεϊ Κούπερ στις αρχές του περασμένου μήνα όταν ανήρτησε μια φωτογραφία του στα social media.

Ο λαμπερός ηθοποιός το τελευταίο διάστημα φέρεται να έχει σχέση με την Τζίτζι Χαντίντ και διατηρεί καλή σχέση με την Ιρίνα Σάικ με την οποία μοιράζονται ένα παιδί μαζί.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024