Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο της Μελόνι - Αυτή είναι η σέξι δημοσιογράφος

Η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο της Μελόνι – Αυτή είναι η σέξι δημοσιογράφος

Δημοσιογράφος από το 2009 έχει όνειρο να γίνει κεντρική παρουσιάστρια εκπομπής για το ποδόσφαιρο.

Η εξουσία μπορεί να είναι το υπέρτατο αφροδισιακό, όπως έχει περίφημα πει ο Χένρι Κίσινγκερ, δεν φαίνεται όμως να βοηθά στην μακροημέρευση των ερωτικών σχέσεων στην πρώτη γραμμή της.

Η Τζόρτζια Μελόνι πέταξε έξω από το σπίτι τον σύντροφο της τα τελευταία 10 χρόνια,και πατέρα της κόρης της, Αντρέα Τζαμπρούνο εξαιτίας της Βιβιάνα Τζουλιέλμι.

Η 46χρονη δημοσιογράφος έγινε αποδέκτης των απρεπών σχολίων του Ιταλού παρουσιαστή που τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει viral, ενώ βρίσκονταν εκτός αέρα στο στούντιο του καναλιού Milan TV, γράφει η Daily Mail.

Τι αποκάλυψαν τα βίντεο της ντροπής

Και παρότι εκείνη διατήρησε την αξιοπρέπεια της μπροστά στα όσα τραγικά της είπε ο σύντροφος της Μελόνι, που μάλιστα δεν δίστασε να βρίσει τους τηλεθεατές που σχολιάζουν την εμμονή του με τα μαλλιά του, λέγοντας ότι δεν φταίει αυτός που όλοι είναι καραφλοί, η δημοσιοποίηση των σχετικών βίντεο οδήγησε τη Ιταλίδα πρωθυπουργό στην απόφαση του χωρισμού.

Η Τζόρτζια Μελόνι και ο πρώην σύντροφος της Αντρέα Τζαμπρούνο μαζί με την κόρη τους

Η ωραία Βιβιάνα, που είδε την σατιρική εκπομπή Striscia la Notizia να προβάλει το ηχητικό απόσπασμα στο οποίο ο Τζιαμπρούνο, αφού την ρωτάει προκλητικά αν μπορεί να ακουμπάει τα γεννητικά του όργανα ενώ της μιλάει, για να πάρει την καυστική απάντηση ότι ούτως ή άλλως αυτό κάνει, προχωράει προτείνοντας της ένα τρίο ή και ένα κουαρτέτο αν το επιθυμεί, εργάζεται ως δημοσιογράφος από το 2009.

Η πρώτη της επαγγελματική απασχόληση ήταν στις εφημερίδες, πριν μεταπηδήσει στην τηλεόραση όπου είναι παρουσιάστρια στην εκπομπή Diaro del Giorno στην οποία εργάζεται και ο Αντρέα, που δεν έχει ούτε ντροπή, ούτε σύνεση.

Λάτρης των σπορ

Η Βιβιάνα αγαπάει πολύ τα σπορ και όνειρο της είναι να γίνει κεντρική παρουσιάστρια μιας εκπομπής για το ποδόσφαιρο (για την Ιταλία μιλάμε εξάλλου), ωστόσο ελάχιστα είναι γνωστά για την προσωπική της ζωή, πέρα από το ότι ζει κοντά στο Μπέργκαμο, δίπλα στο Μιλάνο.

Τα περισσότερα στοιχήματα πάντως τώρα μπαίνουν υπέρ της πραγματοποίησης του ονείρου της σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024