Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γουίλ Σμιθ: Ο γάμος με την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ είναι δημόσιο πείραμα

Γουίλ Σμιθ: Ο γάμος με την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ είναι δημόσιο πείραμα

Σε εκδήλωση στη Βαλτιμόρη για την προώθηση των νέων απομνημονευμάτων της Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, ο ηθοποιός χαρακτήρισε τη θυελλώδη σχέση τους ως «σκληρή και όμορφη».

Ο Γουίλ Σμιθ εκφώνησε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία για να στηρίξει τη σύζυγο του Τζάντα Πίνκετ Σμιθ σε μια εκδήλωση προώθησης της νέας της έκδοσης «Worthy», περιγράφοντας το γάμο τους ως «ένα άτσαλο δημόσιο πείραμα ανιδιοτελούς αγάπης».

Σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από τη Baltimore Sun, ο Σμιθ είπε: «Είχαμε μια πολύ, πραγματικά πολύ δύσκολη και ταραχώδη σχέση. Την αποκαλούμε «βάναυση», βάναυση και όμορφη ταυτόχρονα».

Η σχέση μας είναι ένα «άτσαλο» δημόσιο πείραμα

Photo: REUTERS/Brian Snyder

Ο Σμιθ πρόσθεσε: «Η σχέση μας είναι ένα «άτσαλο» δημόσιο πείραμα. Αποτελεί ένα ατημέλητο δημόσιο πείραμα στην άνευ όρων αγάπη. Όπως στέκομαι εδώ μπροστά σας σήμερα, είμαι πιο ευτυχισμένος από ό,τι υπήρξα ποτέ σε όλη μου τη ζωή. Κατάφερα κάθε πράγμα που ήθελα σε ολόκληρη τη ζωή μου».

Το περιβόητο «χαστούκι»

Ο Σμιθ μίλησε κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στη βιβλιοθήκη Enoch Pratt της Βαλτιμόρης για το Worthy, τα απομνημονεύματα της Pinkett Smith, στα οποία αποκάλυψε ότι το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1997, έχει χωριστές ζωές από το 2016. Το περιβόητο «χαστούκι» του Σμιθ στην τελετή απονομής των Όσκαρ το 2022 φέρεται να πυροδοτήθηκε από το γεγονός ότι ο Σμιθ διαφώνησε με ένα αστείο του κεντρικού παρουσιαστή Κρις Ροκ εις βάρος της Πίνκετ Σμιθ, ύστερα από το οποίο φώναξε: «Κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το γαμημένο σου στόμα».

Έπειτα από τις αποκαλύψεις της Πίνκετ Σμιθ για τη μεταξύ τους σχέση, ένα mail του Σμιθ αναφέρθηκε σε μια συνέντευξη της Πίνκετ Σμιθ στους New York Times, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι τα απομνημονεύματα «τον αφύπνισαν» και ότι «όταν είσαι με κάποιον για πάνω από τη μισή σου ζωή, δημιουργείται ένα είδος συναισθηματικής τύφλωσης και πολύ εύκολα χάνεις την ευαισθησία σου». Στη συνέχεια, ο Σμιθ δημοσίευσε μια αστεία «επίσημη ανακοίνωση» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον ηθοποιό, να φτερνίζεται.

Με πληροφορίες από: Guardian.com | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Reuters

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024