Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζέιντα και Γουίλ Σμιθ: Πώς αντιδρούν τα παιδιά τους στις αποκαλύψεις

Τζέιντα και Γουίλ Σμιθ: Πώς αντιδρούν τα παιδιά τους στις αποκαλύψεις

Όλη αυτή η δημοσιότητα δεν τους βοηθάει ιδιαίτερα και θα προτιμούσαν ορισμένα προσωπικά θέματα να μείνουν ιδιωτικά και μακριά από τα φώτα

Άξιζε, λοιπόν, τον κόπο το «Worthy», το βιβλίο με την προσωπική κατάθεση ψυχής της Τζέιντα Σμιθ που μονοπωλεί διεθνώς τις στήλες των διασήμων και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του ζευγαριού, αλλά και κατά μόνας των γνωστών πρωταγωνιστών;

Το 2008, η οικογένεια μαζί, σε πιο ανέμελες στιγμές, χωρίς τον έναν ακόμη γιο του Γουίλ Σμιθ από άλλη μητέρα, τον Τρέι

Τι λένε τα παιδιά τους γι’ αυτό; Με τους γονείς τους να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος; Ο Γουίλ Σμιθ έδωσε τη δική του απάντηση για τις αποκαλύψεις της συζύγου του. Η αλήθεια είναι ότι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κινούνται στον χώρο του θεάματος.

Ο Τζέιντεν, τον θυμόμαστε από παλιότερα, είχε πρωταγωνιστήσει ως παιδάκι μαζί με τον Τζάκι Τσαν στην ταινία «Καράτε Κιντ» του 2010, ενώ και η κόρη τους Γουίλοου Σμιθ ασχολείται επίσης με τη μουσική, είναι ηθοποιός, έχει δώσει την εικόνα της σε διάσημες καμπάνιες.

Η Γουίλοου Σμιθ εγκρίνει το βιβλίο της μητέρας της, κατά την Τζέιντα. Πρόκειται να είναι η επόμενη συγγραφέας της οικογένειας

Με το βιβλίο της, η Τζέιντα Σμιθ έχει ταράξει τα νερά

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ που από το 2022 είχε αποκαλύψει ότι ερχόταν το βιβλίο που αφορούσε τη ζωή της, είχε πει ότι αναλόγως είχε προετοιμάσει την οικογένειά της γι’ αυτό που ακολουθούσε.

Ο Γουίλ Σμιθ με τον γιο του, Τζέιντεν, πολύ νεότεροι κι οι δυο

Η… μέθοδος της Τζέιντα

Πώς το δρομολόγησε αυτό η Τζέιντα; Αφηγούνταν τις ιστορίες που είχε σκοπό να γράψει και στο βιβλίο της και τους ρωτούσε εάν είναι εντάξει με τη δημοσίευση, όπως αποκάλυψε σε χθεσινή συνέντευξή της στο ξένο περιοδικό «InStyle». Ο Γουίλ Σμιθ είναι πλέον 55 ετών, η Τζέιντα είναι 52 χρόνων, ο γιος του Γουίλ Σμιθ από την πρώην γυναίκα του, Σίρι Ζαμπίνο, είναι 30 ετών, ο Τρέι.

Τα παιδιά που έχει αποκτήσει το ζευγάρι –που ναι, μεν ζουν χωριστές ζωές εδώ και εφτά χρόνια, αλλά δεν πρόκειται να πάρουν και διαζύγιο, όπως δηλώνουν- είναι η Γουίλοου στα 22 της, επίσης καλλιτεχνική φύση που κινείται στον χώρο του θεάματος, αλλά και ο Τζέιντεν που είναι πια 25 ετών.

Κι άλλη συγγραφέας στα σκαριά

Η Γουίλοου Σμιθ εγκρίνει το βιβλίο της μητέρας της, σύμφωνα με την Τζέιντα, κι αυτή πρόκειται να είναι η επόμενη… συγγραφέας της οικογένειας επίσης, με τον τίτλο «Memories» που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024.

Λίγη ιδιωτικότητα

Ωστόσο, σύμφωνα με το «Entertainment Tonight», πηγή που πρόσκειται στο περιβάλλον των παιδιών των Σμιθ, περιλαμβανομένου και του Τρέι, ισχυρίζεται ότι τα παιδιά θα επιθυμούσαν λίγη ιδιωτικότητα, γιατί νιώθουν άσχημα τόσο για τον πατέρα τους όσο και για τους πρόσφατους τίτλους που αφορούν την κοινή ζωή των γονιών τους.

Όλη αυτή η δημοσιότητα δεν τους βοηθάει ιδιαίτερα και θα προτιμούσαν ορισμένα προσωπικά θέματα να μείνουν ιδιωτικά και μακριά από τα φώτα του Τύπου.

(Από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Γουίλοου Σμιθ που έχει 11,2 εκατομμύρια ακόλουθους.)

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024