Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ραϊσί: «Οι φλόγες των αμερικανοϊσραηλινών βομβών» σύντομα θα «καταβροχθίσουν» το Ισραήλ

Ραϊσί: «Οι φλόγες των αμερικανοϊσραηλινών βομβών» σύντομα θα «καταβροχθίσουν» το Ισραήλ

Οι βόμβες που «ερρίφθησαν» στο νοσοκομείο «σύντομα θα καταβροχθίσουν τους σιωνιστές», δηλώνει ο Εμπραχίμ Ραϊσί, καταδικάζοντας την πολύνεκρη επίθεση στη Γάζα.

Ο πρόεδρος του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Presidential Website/WANA (West Asia News Agency) via Reuters, καταδίκασε σήμερα τον πολύνεκρο βομβαρδισμό χθες Τρίτη το βράδυ νοσοκομείου στην πόλη της Γάζας, κρίνοντας πως «οι φλόγες των αμερικανοϊσραηλινών βομβών» σύντομα πρόκειται «να καταβροχθίσουν» το Ισραήλ.

«Σύντομα θα καταβροχθίσουν τους σιωνιστές»

«Οι φλόγες των αμερικανοϊσραηλινών βομβών, οι οποίες ερρίφθησαν απόψε πάνω σε παλαιστίνιους αρρώστους και τραυματίες στο νοσοκομείο αλ Μουαμντάνι στη Γάζα, σύντομα θα καταβροχθίσουν τους σιωνιστές», δήλωσε ο κ. Ραϊσί, σύμφωνα με το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Καταγγελία Χεζμπολάχ

Νωρίτερα, η σιιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου είχε καταγγείλει «τη θανατηφόρα επίθεση» σε νοσοκομείο της Γάζας, τονίζοντας ότι η Τετάρτη θα είναι «μια μέρα πρωτοφανούς οργής» εναντίον του Ισραήλ και της επίσκεψης του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στη χώρα.

Απειλές Ιράν

Επίσης, το Ιράν προειδοποίησε προχθές Δευτέρα ότι είναι πιθανή «προληπτική ενέργεια» εναντίον του Ισραήλ «τις προσεχείς ώρες», τη στιγμή που ο στρατός του συνεχίζει τις προετοιμασίες για να εξαπολύσει ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας.

Η Τεχεράνη έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα πως χερσαία εισβολή θα πυροδοτούσε ανταπόδοση σε άλλα μέτωπα, εγείροντας ανησυχίες για περιφερειακή ανάφλεξη.

Υπάρχει «πιθανότητα προληπτικής ενέργειας του άξονα της αντίστασης» που αναμένεται να εκτυλιχτεί «τις προσεχείς ώρες», δήλωσε ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, στην κρατική τηλεόραση.

Ο όρος «άξονας της αντίστασης» παραπέμπει σε κράτη και οργανώσεις που διάκεινται εχθρικά έναντι του Ισραήλ και της Δύσης.

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024