Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χεζμπολάχ: «Μέρα πρωτοφανούς οργής» κατά του Ισραήλ και της επίσκεψης Μπάιντεν

Χεζμπολάχ: «Μέρα πρωτοφανούς οργής» κατά του Ισραήλ και της επίσκεψης Μπάιντεν

Η Χεζμπολάχ καταγγέλλει τη «θανατηφόρα επίθεση του Ισραήλ» σε νοσοκομείο της Γάζας, η οποία «αποκαλύπτει το πραγματικό εγκληματικό πρόσωπο αυτής της οντότητας και του χορηγού της... των ΗΠΑ».

H σιιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου κατήγγειλε αυτό που δηλώνει ότι ήταν θανατηφόρα επίθεση του Ισραήλ σε νοσοκομείο της Γάζας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν εκατοντάδες Παλαιστίνιοι (φωτογραφία στο X από τη στιγμή της έκρηξης, επάνω).

Η οργάνωση ανακοίνωσε ότι η Τετάρτη θα είναι «μια μέρα πρωτοφανούς οργής» εναντίον του Ισραήλ και της επίσκεψης του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στη χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα αργά το βράδυ χθες Τρίτη.

Ισραήλ και ΗΠΑ «φέρουν την άμεση και πλήρη ευθύνη για τη σφαγή αυτή»

«Η επίθεση αποκαλύπτει το πραγματικό εγκληματικό πρόσωπο αυτής της οντότητας και του χορηγού της… των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες φέρουν την άμεση και πλήρη ευθύνη για τη σφαγή αυτή», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Δεν είμαστε εμείς που βομβαρδίσαμε το νοσοκομείο» ισχυρίζεται το Ισραήλ και δείχνει ως υπεύθυνη για το λουτρό αίματος την Ισλαμική Τζιχάντ.

Αφαίρεσαν το βίντεο

Ο ισχυρισμός αυτός διατυπώνεται σε νέα ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το ότι έχει αφαιρεθεί το βίντεο από την επίθεση, το οποίο έδωσαν αρχικά στη δημοσιότητα οι Ισραηλινοί.

Γνωρίζοντες σημειώνουν ότι τέτοιας έκτασης και έντασης καταστροφή είναι αδύνατο να προκληθεί από ρουκέτα, ενώ ενδιαφέροντα στοιχεία έχουν προκύψει και ως προς το βίντεο που αρχικά δημοσίευσαν οι ισραηλινές αρχές, αφού οι ώρες που αναγράφονται σ’ αυτό δείχνουν πως είναι ετεροχρονισμένο (δείτε περισσότερα εδώ).

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024