Ο Μάικ Τζέιμς παραχώρησε συνέντευξη στο σέρβικο μέσο «Mozzart Sport» και εξήγησε τον λόγο που ο Παναθηναϊκός δεν τον κράτησε το καλοκαίρι του 2017.
Με αφορμή το γεγονός πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει παραμείνει στην Μονακό για παραπάνω από δύο σεζόν ρωτήθηκε τους λόγους που δεν το συνήθιζε αυτό στις προηγούμενες ομάδες του.
Συγκεκριμένα για τους «πράσινους» είπε πως ήθελαν πολύ να τον κρατήσουν μετά την πρώτη του πολύ καλή σεζόν όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό λόγω των «στενών» οικονομικών τους.
«Μετά τη πρώτη σεζόν στη Μπασκόνια είχε έρθει η ώρα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα.
Στη δεύτερη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό, δεν είναι ότι δεν με ήθελαν, απλά τα οικονομικά της εποχής ήταν τέτοια που δεν μπορούσαν να κρατήσουν ενωμένο τον κορμό της ομάδας.
Και εγώ ήμουν απλώς ένας από τους ανθρώπους που δεν είχαν τα χρήματα να κρατήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η χρονιά καριέρα του Παναγιώτη Ρέτσου που αποτελεί παράδειγμα για όλους στον Ρέντη, εγγύηση για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού (και) εν όψει «τελικών» πρωταθλήματος
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ενόψει Βιλερμπάν χαρακτήρισε τα 4 ματς μέχρι να τελειώσει η regular season, τελικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.