Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ματούλα: Το σπίτι που βρέθηκε νεκρή στο Πεδίον του Άρεως

Ματούλα: Το σπίτι που βρέθηκε νεκρή στο Πεδίον του Άρεως

Τελευταία φορά που την είχαν δει ζωντανή ήταν την περασμένη Τετάρτη, η δυσοσμία οδήγησε τους γείτονες στο να την αναζητήσουν

Στο σπίτι της στο Πεδίον του Άρεως εντοπίστηκε νεκρή η «Ματούλα του Κολωνακίου», η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 76 ετών με τους γείτονες της πολυκατοικίας στην οποία ζούσε το τελευταίο διάστημα να την αναζητούν αφού δεν την είχαν δει για ημέρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ματούλα ήταν σίγουρα ζωντανή την προηγούμενη Τετάρτη αφού οι ένοικοι την είχαν δει στην είσοδο της πολυκατοικίας να συνομιλεί με έναν άντρα που εργάζεται στην ασφάλεια κτιρίου.

Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες και δεδομένου ότι δεν την είχαν δει καθόλου, άνοιξαν ένα παράθυρο που βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο, έβγαλαν τα κάγκελα που υπήρχαν για να εμποδίζεται η πρόσβαση στη βεράντα και μπήκαν στον χώρο του διαμερίσματος.

Εκεί βρήκαν το άψυχο σώμα της, το οποίο ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η έντονη δυσοσμία έκανε τους ενοίκους της πολυκατοικίας να ειδοποιήσουν τις Αρχές. Είχαν περάσει έξι ημέρες από τον θάνατό της.

«Ειδοποιήσαμε τις Αρχές γιατί έβγαιναν κάτι μυγάκια κάτω από την πόρτα» είπε χαρακτηριστικά ένοικος της πολυκατοικίας.

Να σημειωθεί ότι η Ματούλα έμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα τους τελευταίους δύο μήνες μετά από έξωση που της είχε γίνει από το σπίτι της στο Κολωνάκι, όπου ζούσε όλη της τη ζωή.

Εικόνες από το σπίτι της Ματούλας στο Πεδίον του Άρεως

Μάλιστα, στην εκπομπή του Alpha υπήρξαν εικόνες από το σπίτι της Ματούλας στο Πεδίον του Άρεως, στο οποίο εντοπίστηκε νεκρή.

Στην βεράντα, όπως φαίνεται στο βίντεο, υπάρχουν κούτες και απλωμένα ρούχα, καθώς τίποτα δεν προμήνυε το τέλος της θρυλικής περσόνας του Κολωνακίου που έζησε την κοσμική Αθήνα των δεκαετιών του ’60 και του ’70.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024