Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «αντίο» και το «ευχαριστώ» της Μίλι Μπόμπι Μπράουν στο Stranger Things

Το «αντίο» και το «ευχαριστώ» της Μίλι Μπόμπι Μπράουν στο Stranger Things

Η ηθοποιός δηλώνει έτοιμη να κλείσει αυτόν τον κύκλο.

Η 5η και τελευταία σεζόν του «Stranger Things» βρίσκεται ήδη στα σκαριά! Τα επεισόδια αναμένεται να αργήσουν, αφού τα γυρίσματα είχαν σταματήσει λόγω της απεργιές των ηθοποιών και σεναριογράφων στο Χόλιγουντ. Η σειρά του Netflix, με τον τελείως ρετρό χαρακτήρα της, είναι ιδανική για όσους μεγάλωσαν αλλά και όσους αγάπησαν την δεκαετία του ΄80. Γι’ αυτό κατάφερε να συγκεντρώσει θετικές κριτικές για τους χαρακτήρες, το σενάριο αλλά και τις ερμηνείες.

Το teaser της τελευταίας σεζόν

Ενώ οι φανς της σειράς ανυπομονούν για την νέα σεζόν του «Stranger Things», η πρωταγωνίστρια Μίλι Μπόμπι Μπράουν έκανε μια δήλωση που προκάλεσε τις αντιδράσεις του κοινού της. Η ηθοποιός ξεκίνησε να παίζει στη δημοφιλή σειρά σε ηλικία μόλις 12 ετών και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Σύντομα, η ιστορία της «Eleven» θα φτάσει στο τέλος της, με την πέμπτη και τελευταία σεζόν.

Σε συνέντευξή της, η πρωταγωνίστρια δήλωσε πως «ανυπομονεί να τελειώσει με τη σειρά, καθώς την εμποδίζει να αναλάβει νέα έργα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το Stranger Things παίρνει πολύ χρόνο για να κινηματογραφηθεί και με εμποδίζει από το να δημιουργήσω ιστορίες, με τις οποίες είμαι παθιασμένη. Έτσι, είμαι έτοιμη να πω «ευχαριστώ και αντίο»».

«Ήταν ένας σημαντικός σταθμός της ζωής μου».

Η δήλωσή της αυτή προκάλεσε τον εκνευρισμό του κοινού που τη γνώρισε και την αγάπησε μέσα από το Stranger Things, με πολλούς από τους θαυμαστές της να τη χαρακτηρίζουν «αχάριστη», που δεν εκτιμά τη σειρά που την έκανε διάσημη.

Έτοιμη να αποχαιρετήσει το «Stranger Things»

Η Μπράουν σημείωσε ότι ο ρόλος της στο «Stranger Things» της έδωσε «τα εργαλεία και τους πόρους για να γίνω καλύτερη ηθοποιός», προσθέτοντας: «Όταν τελειώσει, θα συνεχίσω να βλέπω τους ανθρώπους που συνυπήρξαμε στη σειρά».

«Νομίζω ότι είμαι έτοιμη», είπε η Μπράουν. «Ήταν ένας σημαντικός σταθμός της ζωής μου, είναι σαν να αποφοιτώ από το γυμνάσιο, είναι σαν να τελειώνω. Είμαι έτοιμη να προχωρήσω και να ανθίσω και νιώθω ευγνωμοσύνη για το χρόνο που πέρασα, αλλά είναι καιρός να στείλω το δικό μου μήνυμα και να ζήσω τη ζωή μου».

Η πλοκή της 5ης σεζόν

Η 4η σεζόν έφυγε με ένα σημαντικό cliffhanger, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα ήταν έκπληξη αν η 5η σεζόν συνέχιζε από τα αποτελέσματα εκεί που έμειναν όλα. Τελευταία φορά που είδαμε, ο Eleven τα έβαλε με τον Vecna και ενώ δεν τον σκότωσε, τον τραυμάτισε αρκετά ώστε να υποχωρήσει και να επουλώσει τις πληγές του για να προετοιμαστεί για τον επερχόμενο πόλεμο. Ο Max σκοτώθηκε σοκαριστικά στα χέρια του Vecna, αλλά ευτυχώς επανήλθε στη ζωή από την Eleven και τώρα αναπαύεται σε κώμα. Ο Hopper, η Joyce και ο Murray έχουν επιστρέψει στο Hawkins αφού σκότωσαν αιχμάλωτους Demogorgons σε μια σοβιετική φυλακή, ενώ η υπόλοιπη ομάδα έχει μείνει αναίσθητη από τη δύσκολη μάχη που μόλις αντιμετώπισαν.

Σε συνέντευξή τους στο TV Line, οι αδελφοί Duffer δήλωσαν ότι πιθανότατα θα υπάρξει άλμα στο χρόνο στην 5η σεζόν. «Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα άλμα στο χρόνο», δήλωσε ο Ross στο TV Line. «Ιδανικά, θα είχαμε γυρίσει -τις σεζόν 4 και 5- back to back, αλλά δεν υπήρχε κανένας εφικτός τρόπος να το κάνουμε αυτό». Τα αδέρφια επίσης ανέφεραν στο podcast Happy Sad Confused ότι η 5η σεζόν θα είναι πολύ ολοκληρωμένη: «Θα νιώθουμε πολύ μεγαλύτερη σε κλίμακα από τη σεζόν 1, αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε σε πολλά πράγματα που κάναμε στη σεζόν 1, σε πολλές πρωτότυπες ομαδοποιήσεις και παρτίδες, υπάρχει κάτι ωραίο στο να έρχεσαι σε πλήρη κλίμακα», είπαν τα αδέρφια στο podcast. «Θα νιώθουμε μεγαλύτερη από τη σεζόν 1, πολύ πιο μαζική από την άποψη του διακυβεύματος και της κλίμακας, αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε σε πολλά πράγματα που κάναμε στη σεζόν 1».

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024