Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταξίδεψε εκτάκτως στην Κολομβία η Σακίρα - Το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Ταξίδεψε εκτάκτως στην Κολομβία η Σακίρα – Το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η μητέρα της, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τους τελευταίους μήνες τα πάνω κάτω έχουν έρθει στη ζωή της Σακίρα. Μετά τον χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ, η Κολομβιανή καλλιτέχνιδα μετακόμισε στο Μαϊάμι μαζί με τα παιδιά της για να ξεκινήσει μια νέα φάση στη ζωή της. Ο στενός της κύκλος είναι απαραίτητος για εκείνη, αλλά τα προβλήματα συσσωρεύονται για την τραγουδίστρια, σε μια περίοδο συνεχών σκαμπανεβασμάτων.

Αφού ο 92χρονος πατέρας της υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το καλοκαίρι του 2022 μετά από πτώση, τώρα η μητέρα της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Nidia Ripoll, η μητέρα της Σακίρα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 73 ετών, όπως γράφει η «Marca».

Ως εκ τούτου, η διάσημη τραγουδίστρια ταξίδεψε στη Barranquilla με το ιδιωτικό της αεροπλάνο για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρας της, η οποία διαγνώστηκε με θρόμβωση στο πόδι της. Προς το παρόν, η γυναίκα ανταποκρίνεται θετικά στις θεραπείες και η ανάρρωσή της πραγματοποιείται σταδιακά. Τον περασμένο Μάρτιο, η μητέρα της χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κάποιο νοσοκομείο στη Βαρκελώνη και πάλι για το ίδιο πρόβλημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

«Η ευτυχία προορίζεται για εκλεκτό αριθμό ανθρώπων»

Η 46χρονη Κολομβιανή σουπερστάρ παραδέχθηκε ότι είναι μεγάλο θέμα η ευτυχία και η ίδια δεν αισθάνεται ευτυχισμένη. Μιλώντας στο Billboard για τη ζωή της μετά τον χωρισμό, η Σακίρα αναφέρθηκε στο πώς καταφέρνει να συνδυάσει την ανατροφή των δύο γιων της και τη μουσική της καριέρα.

Αναφερόμενη στην τρέχουσα ψυχική της κατάσταση, δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι όλοι έχουν πρόσβαση στην ευτυχία. Αυτή προορίζεται για έναν πολύ εκλεκτό αριθμό ανθρώπων και δεν μπορώ να πω ότι ανήκω σε αυτό το κλαμπ αυτή τη στιγμή.»

Η Σακίρα πρόσφατα έγινε η πρώτη καλλιτέχνις από τη Νότια Αμερική που έλαβε το βραβείο Video Vanguard Award στα MTV VMAs. Είναι επίσης μεταξύ των κορυφαίων υποψηφίων στα επερχόμενα βραβεία Latin Grammy. Η τραγουδίστρια είπε ότι διοχέτευσε τον πόνο του χωρισμού της στη μουσική της, η οποία αποδείχθηκε τεράστια επιτυχία στους θαυμαστές της.

Ωστόσο, παραδέχτηκε: «Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθμίσει τον πόνο της καταστροφής μιας οικογένειας” και πρόσθεσε: «Φυσικά, πρέπει να συνεχίσω για χάρη των παιδιών μου, αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου. Αλλά το μεγαλύτερο όνειρό μου, περισσότερο από τη συλλογή πλατινένιων άλμπουμ και Grammy, ήταν να μεγαλώσω τους γιους μου με τον πατέρα τους. Να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να γεράσουμε μαζί. Ξέρω ότι αυτό δεν το πετυχαίνω τώρα.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Κατηγορείται για φοροδιαφυγή 6,7 εκατ. ευρώ

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας με την Σακίρα να είναι πάλι στο στόχαστρο για φορολογική απάτη. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς της Ισπανίας, οι καταγγελίες έχουν σχέση με τους φόρους που κατέθεσε για τα εισοδήματά της το 2018.

Σε δήλωση που περιήλθε στην κατοχή του Associated Press, οι εισαγγελείς της Βαρκελώνης κατηγόρησαν την 46χρονη κολομβιανή τραγουδίστρια ότι δεν πλήρωσε περίπου 7,1 εκατομμύρια δολάρια (6,7 εκατομμύρια ευρώ) σε φόρους το 2018. Ισχυρίστηκαν ότι απέφυγε να πληρώσει τους φόρους χρησιμοποιώντας μια υπεράκτια εταιρεία που βρίσκεται σε φορολογικό «παράδεισο» στις Μπαχάμες. Σημείωσαν επίσης ότι η Σακίρα ενημερώθηκε για τις κατηγορίες στη σημερινή της πατρίδα, το Μαϊάμι, σύμφωνα με το AP, που μετέδωσε πρώτο την είδηση.

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024