Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι μέρες της Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα

Οι μέρες της Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» στην οποία θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας.

Είναι εδώ και λίγα 24ωρα που η Αντζελίνα Τζολί έχει φέρει τον χολιγουντιανό αέρα στη χώρα μας, με την παρουσία της στην Ηλεία.

Η λαμπερή ηθοποιός θα υποδυθεί τη σπουδαία Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας στην ταινία «Maria», με τις πρώτες εικόνες από τη μεταμόρφωσή της να είναι εντυπωσιακές. Η επίσης μεγάλη σταρ Βαλέρια Γκολίνο θα έχει τον ρόλο της αδερφής της Ελληνίδας ντίβας, Υακίνθης, ενώ τον ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση θα ενσαρκώσει ο Τούρκος ηθοποιός Haluk Bilginer.

Η Αντζελίνα Τζολί έφτασε στη χώρα μας το βράδυ της Παρασκευής μετά τα γυρίσματα στο Παρίσι. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ηθοποιός έφτασε με ιδιωτικό ελικόπτερο στο Κατάκολο. Και μεταφέρθηκε αμέσως στο ξενοδοχείο όπου διέμενε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο Κώστας Κουτσουβέλης, δημοσιογράφος του Ilia News, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» επιβεβαίωσε ότι ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν απροσπέλαστα.

Μάλιστα, τα μέρη που ήταν προγραμματισμένα να επισκεφτεί η διάσημη ηθοποιός γνωστοποιούνταν λίγα λεπτά πριν την άφιξή της.

Η χολιγουντιανή σταρ δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση το Σάββατο, αλλά παρέμεινε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για το γύρισμα.

Το συνεργείο της ταινίας εργαζόταν πυρετωδώς στο κομμάτι της προετοιμασίας. Τόσο στο θέατρο «Απόλλων» όσο και στη θαλαμηγό του Ωνάση «Christina O» που βρισκόταν στο λιμάνι στο Κατάκολο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Η Αντζελίνα Τζολί εμφανίστηκε στο θέατρο «Απόλλων» νωρίς το πρωί της Κυριακής, με απλούς πολίτες και φωτογράφους να περιμένουν να τη δουν από κοντά και να απαθανατίσουν τη χολιγουντιανή σταρ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φαινόταν ευδιάθετη, ενώ έγνεψε και χαμογέλασε στους δημοσιογράφους και τους πολίτες που περίμεναν για να απαθανατίσουν τις στιγμές της άφιξης της.

Ήταν την Κυριακή που μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου περίμεναν την Αντζελίνα Τζολί η οποία επιβιβάστηκε σε σκάφος της παραγωγής, το οποίο τη μετέφερε στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O».

Η θρυλική θαλαμηγός είναι και το μέρος όπου θα λάβουν χώρα τα περισσότερα γυρίσματα της ταινίας στη χώρα μας.

Το «άκυρο» στο αίτημα της Αντζελίνα Τζολί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αντζελίνα Τζολί είχε εκφράσει την επιθυμία της να φιλοξενηθεί στη θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O», προκειμένου να είναι κοντά στο πνεύμα της Κάλλας.

Αυτό ωστόσο δεν κατέστη δυνατό. Και αυτό γιατί τα μέτρα για την προστασία της θρυλικής θαλαμηγού δεν επέτρεπαν κάτι τέτοιο.

Ενδεικτικό, όπως μετέφερε ο δημοσιογράφος του Ilia News, είναι το γεγονός πως οι ιδιοκτήτες της «Christina O» είχαν ζητήσει από όλους τους ανθρώπους της παραγωγής να μπαίνουν μέσα ξυπόλητοι ή με λαστιχένια παπούτσια, προκειμένου να μην φθαρεί η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση.

Καθώς και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

Η Αντζελίνα Τζολί, που συνοδεύεται στο ταξίδι της στην Ελλάδα από τον γιο της Μάντοξ και πολλούς σωματοφύλακες, αναμένεται να αναχωρήσει από τη χώρα μας σήμερα το βράδυ.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024