Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αντζελίνα Τζολί: Όσα ξέρουμε για την παραμονή της στην Ελλάδα

Αντζελίνα Τζολί: Όσα ξέρουμε για την παραμονή της στην Ελλάδα

Η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» στην οποία θα υποδύεται τη Μαρία Κάλλας.

Είναι εδώ και λίγα 24ωρα που η βραβευμένη με Όσκαρ Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria», με τη διάσημη ηθοποιό να υποδύεται τη Μαρία Κάλλας.

Η Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Βικτώριας Δαρράτου στο Happy Day, έφτασε με ιδιωτικό ελικόπτερο στο Κατάκολο και πήγε αμέσως στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε.

Το Σάββατο δεν βγήκε καθόλου από το ξενοδοχείο, ενώ την Κυριακή, πολύ νωρίς το πρωί, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τα γυρίσματα.

Στο σημείο, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος, με την Αντζελίνα Τζολί να τους χαιρετάει με μία «καλημέρα».

Η Αντζελίνα Τζολί συνοδεύεται από τον γιο της, Μάντοξ, και αρκετούς σωματοφύλακες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα αναχωρήσει από την Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης 17 Οκτωβρίου.

Η λαμπερή ηθοποιός θα υποδυθεί τη σπουδαία Ελληνίδα σοπράνο Μαρία Κάλλας, με τις πρώτες εικόνες από τη μεταμόρφωσή της να είναι εντυπωσιακές.

Η Αντζελίνα Τζολί στη θρυλική θαλαμηγό του Ωνάση

Ήταν την Κυριακή που μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου περίμεναν την Αντζελίνα Τζολί η οποία επιβιβάστηκε σε σκάφος της παραγωγής, το οποίο τη μετέφερε στη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, «Christina O».

Η θρυλική θαλαμηγός είναι και το μέρος όπου θα λάβουν χώρα τα περισσότερα γυρίσματα της ταινίας στη χώρα μας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φαινόταν ευδιάθετη, ενώ έγνεψε και χαμογέλασε στους δημοσιογράφους και τους πολίτες που περίμεναν για να απαθανατίσουν τις στιγμές της άφιξης της.

Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα η Αντζελίνα Τζολί είχε βρεθεί και στο θέατρο Απόλλων του Πύργου. Αυτά είναι και τα τελευταία 24ωρα που η Αντζελίνα Τζολί βρίσκεται στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας για τη Μαρία Κάλλας.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024