Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τσαλίκης: «Περιμένω την απόφαση για την υπόθεση με τον ΣΚΑΙ, έχει αργήσει πολύ»

Γιώργος Τσαλίκης: «Περιμένω την απόφαση για την υπόθεση με τον ΣΚΑΙ, έχει αργήσει πολύ»

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε για τη δικαστική διαμάχη του με τον σταθμό του ΣΚΑΙ και αποκάλυψε αν θα έπαιρνε τη θέση του κριτή σε κάποιο ριάλιτι.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου για τις εμφανίσεις του με τον Χρήστο Μενιδιάτη και για τη δικαστική διαμάχη του με τον ΣΚΑΙ.

«Διανύουμε τις δύο πρώτες εβδομάδες που είναι θριαμβευτικές και χαίρομαι πάρα πολύ σημείωσε ο Γιώργος Τσαλίκης για τις εμφανίσεις του με τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Θα καθόμουν στη θέση του κριτή, αλλά δεν είναι η προτεραιότητά μου. Δεν μου έγινε κάποια πρόταση για κριτική επιτροπή, μου έγινε για κάτι άλλο

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι εγώ είμαι και κανείς άλλος γιατί ερχόταν η ζωή και μου έριχνε μια χαστούκα και με προσγείωνε πάντα» συνέχισε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τη δικαστική υπόθεση που εκκρεμεί με τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν είναι προτεραιότητά του να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή κάποιου μουσικού ριάλιτι.

«Θα καθόμουν στη θέση του κριτή, αλλά δεν είναι η προτεραιότητά μου. Δεν μου έγινε κάποια πρόταση για κριτική επιτροπή, μου έγινε για κάτι άλλο, από άποψη χρόνου δεν μπορούσα οπότε δεν το αποδέχτηκα», σημείωσε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Η απόφαση έχει αργήσει πάρα πολύ»

Σχετικά με το δικαστήριο που εκκρεμεί με τον ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Τσαλίκης ανέφερε πως έχει αργήσει πολύ η απόφαση.

«Για εμένα δεν είναι πληγή, απλά περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου, όπου έχει περάσει 1,5 χρόνος και δεν έχει βγει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη αλλά έχει αργήσει πάρα πολύ η απόφαση. Δεν ξέρω αν ο ΣΚΑΙ θέλει να τα βρούμε εξωδικαστικά, δεν έχω μιλήσει καθόλου. Έχει γίνει μια δίκη και περιμένουμε το αποτέλεσμα».

Sports in

Ο Φατίχ Τερίμ δοκιμάστηκε, απέτυχε και γι’ αυτό φεύγει!

Ο Τούρκος προπονητής σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φέρει στον Παναθηναϊκό την αστερόσκονη που τον περιστοίχιζε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ώστε να αλλάξει την κατάσταση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024