Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άμπερ Χερντ: Ζήτησε συγγνώμη στον σκηνοθέτη της τελευταίας της ταινίας μετά τις αρνητικές κριτικές

Άμπερ Χερντ: Ζήτησε συγγνώμη στον σκηνοθέτη της τελευταίας της ταινίας μετά τις αρνητικές κριτικές

Δεν τα πήγε καθόλου καλά η Άμπερ Χερντ στην πρώτη της ταινία μετά τη δικαστική της διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ.

Η πολύκροτη δίκη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ σηματοδότησε όχι μόνο τις ζωές τους αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Η 37χρονη ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο φιλμ «In the Fire» το οποίο σημείωσε χαμηλά ποσά στο box office και κακές βαθμολογίες από κριτικούς και κοινό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail, η Χερντ ζήτησε συγγνώμη από τον σκηνοθέτη Κόνορ Αλλύν για τα προσωπικά της θέματα που ενδεχομένως επηρέασαν την ταινία. Πέρα όμως από τα σχόλια που έγιναν για την ερμηνεία της ηθοποιού, το φιλμ έλαβε αρνητικές αντιδράσεις και για τη σκηνοθεσία.

Η ταινία διάρκειας 87 λεπτών έχει κερδίσει μόνο 21.014 δολάρια στο παγκόσμιο box office από τότε που κυκλοφόρησε σε περιορισμένους αμερικανικούς κινηματογράφους.

Η δίκη «επηρέασε» το ταλέντο της Χερντ

Η αξιοπιστία της Χερντ αμφισβητήθηκε κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης της με τον Ντεπ, με ορισμένους ενόρκους να θεωρούν τις δηλώσεις της μη πειστικές. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στράφηκαν εναντίον της, χαρακτηρίζοντάς την «κακή ηθοποιό» για όλα όσα κατέθεσε εναντίον του πρώην συζύγου της. Από τότε, προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματά της στον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, όμως η τελευταία της ερμηνεία δεν έπεισε ούτε τους κριτικούς, ούτε το κοινό.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ταορμίνα της Σικελίας τον Ιούνιο.

Ο σκηνοθέτης του «In the Fire» στήριξε ωστόσο την ηθοποιό, δηλώνοντας: «Θέλω να είναι η αρχή μιας επιστροφής της, ώστε η ζωή της να είναι κάτι περισσότερο από μια δίκη. Δεν νομίζω ότι αυτό πρέπει να καθορίζει την υπόλοιπη ζωή της».

H υπόθεση του «In the Fire»

Η ταινία αφηγείται το ταξίδι μιας Αμερικανίδας ψυχίατρου τη δεκαετία του 1890, καθώς φτάνει σε μία πλούσια φάρμα στην Κολομβία για να λύσει το μυστήριο ενός διαταραγμένου παιδιού που κατηγορείται ότι είναι ο διάβολος. Στην προσπάθεια της να φροντίσει το παιδί πυροδοτεί έναν πόλεμο μεταξύ επιστήμης και θρησκείας με τον τοπικό ιερέα, ο οποίος πιστεύει ότι το αγόρι είναι δαιμονισμένο και η αιτία για όλα τα δεινά του χωριού.

Μαζί της πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Εδουάρδο Νοριέγα (Eduardo Noriega), Λούκα Καλβάνι(Luca Calvani) και Λορέντζο Μακγκόβερν Ζάινι (Lorenzo McGovern Zaini).

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram – Amber Heard

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024