Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύη Βατίδου: Πώς θα αντιδρούσε, εάν ο Κούγιας ξαναέφτιαχνε τη ζωή του

Εύη Βατίδου: Πώς θα αντιδρούσε, εάν ο Κούγιας ξαναέφτιαχνε τη ζωή του

«Έχω συνηθίσει η ζωή μου να περνάει μέσα από τα media, δεν έχω να κρύψω κάτι γενικότερα. Δεν απολογούμαι στα παιδιά μου»

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια κάποτε, η Εύη Βατίδου και ο Αλέξης Κούγιας, σήμερα αποτελούν κομμάτι του τρέχοντος τηλεοπτικού χρόνου και αναπόφευκτα οι ερωτήσεις που τους απευθύνουν τα μέσα στρέφονται και στη μεταξύ τους σχέση.

Η Εύη Βατίδου, μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, ρωτήθηκε για διάφορα πράγματα, αλλά ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια.

«Ο Αλέξης είναι μια χαρά, τον είδα πρόσφατα»

Σε ό,τι αφορά τις εν λόγω δηλώσεις της, η Εύη Βατίδου αναφέρθηκε και στα πιο πρόσφατα τεκταινόμενα, λέγοντας: «Δεν θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο Αλέξης είναι μια χαρά, τον είδα πρόσφατα. Αν χρειαστεί κάτι από εμένα, ξέρει που να με βρει. Είναι απλά τα πράγματα».

Το μοντέλο συνέχισε: «Έχω συνηθίσει η ζωή μου να περνάει μέσα από τα media, δεν έχω να κρύψω κάτι γενικότερα. Δεν απολογούμαι στα παιδιά μου.

Χώρισαν οι δρόμοι μας με τα παιδιά λόγω των πανεπιστήμιων. Τα έχω σαν αδέλφια μου. Καμιά φορά βλέπω φωτογραφίες τους και αναρωτιέμαι πού είναι τα μωρά μου και γελάμε».

«Ο Αλέξης εμένα; Είναι δυνατόν να με έχει συμβουλέψει θετικά; Μόνο θα με μαλώσει.»

Από τον γάμο του πρώην ζευγαριού

«Μας ενώνει η αγάπη μας για τα παιδιά»

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Αλέξη Κούγια, η πρώην σύζυγός του ανέφερε: «Μας ενώνει με τον Αλέξη η αγάπη μας για τα παιδιά και μας χωρίζουν πάρα πολλά. Τώρα έχει ηρεμήσει εντάξει. Δε θα μπορούσαμε να ξανα-είμαστε μαζί.

Του μιλάω φιλικά. Ο Αλέξης εμένα; Είναι δυνατόν να με έχει συμβουλέψει θετικά; Μόνο θα με μαλώσει. Αν δεν με μαλώσει, θα αναρωτηθώ. Τον τελευταίο καιρό είναι πιο συγκαταβατικός. Ίσως να είμαστε το μοναδικό ζευγάρι που ίσως ο καθένας μιλάει για τον πρώην του».

Όταν ερωτήθηκε για το πώς θα αντιδρούσε, εάν ο Αλέξης Κούγιας ξαναέφτιαχνε τη ζωή του, η Εύη Βατίδου είπε: «Δεν θα ήταν το καλύτερό μου, αλλά άμα θέλει να το κάνει… Δικαίωμά του.

Αν τον ρωτούσες εσύ, αν εγώ ξαναέφτιαχνα τη ζωή μου, θα σου έλεγε ναι; Να είναι καλά… Ο Αλέξης πολλές φορές λέει άλλα, μετά τα αλλάζει… Τον έχουμε μάθει τον Αλέξη».

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024