Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ένσταση για επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων από συνδυασμό του Δήμου Πεντέλης

Ένσταση για επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων από συνδυασμό του Δήμου Πεντέλης

Επανακαταμέτρηση των ψήφων ζητάει ο συνδυασμός «Δημοκρατική Συνεργασία» στο Δήμο Πεντέλης.

Δυο ψήφοι διαφορά χωρίζουν τον πρώτο από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Δήμου Πεντέλης τον συνδυασμό «Δημοκρατική Συνεργασία», που προτίθεται να καταθέσει άμεσα ένταση για επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων και επανέλεγχο της διαδικασίας, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της παράταξης.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Ο πρώτος γύρος των εκλογών ολοκληρώθηκε προ 3 ημερών και τα αποτελέσματα επισημοποιήθηκαν σήμερα από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Οι πολίτες του δήμου Πεντέλης έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα αλλαγής της διοίκησης και των πολιτικών που συνολικά ακολουθήθηκαν και στηρίχθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από όσους συμμετείχαν με τον ένα ή άλλο τρόπο σε αυτήν, ένα μήνυμα ανατροπής των συσχετισμών.

Η πρωτοεμφανιζόμενη παράταξή μας συγκέντρωσε ένα ισχυρό ποσοστό που ήταν αποτέλεσμα του έντιμου, καθαρού και προγραμματικού αγώνα που δώσαμε αυτούς τους μήνες.

Αγωνιστήκαμε με αξιοπρέπεια και πάθος, όμως η προσπάθειά μας δεν δικαιώνεται με βάση το αποτέλεσμα αυτό, όπως καταγράφεται.

Η οριακή διαφορά

Για εμάς, η επαλήθευση της εγκυρότητας του αποτελέσματος είναι μονόδρομος και δικαιολογείται από την οριακή διαφορά (2 ψήφων) που έχουμε με τη παράταξη της κα. Κοσμοπούλου.

Για το λόγο αυτό η Παράταξή μας, καταθέτει άμεσα ένσταση για επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων και επανέλεγχο της διαδικασίας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες ψηφοφόρους μας που προσήλθαν και στήριξαν την υποψηφιότητά μας, αναζητώντας μία διέξοδο και μια πραγματική πολιτική αλλαγή.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με αισιοδοξία, εμπιστοσύνη στους δημοκρατικούς θεσμούς, πιο δυναμικά και μαχητικά. Είμαστε βέβαιοι πως θα φανούμε αντάξιοι στις προσδοκίες των συμπολιτών μας και του τόπου.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024