Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιnfluencer σπάει το ιντερνετ ντυμένη ως σεξι Velma Dinkley του Σκούμπι-Ντου

Ιnfluencer σπάει το ιντερνετ ντυμένη ως σεξι Velma Dinkley του Σκούμπι-Ντου

Η influencer Paige Spiranac έφερε το Halloween νωρίτερα, με μια στολή που παραπέμπει στην Velma Dinkley του Σκούμπι-Ντου.

Η Paige Spiranac έχει μπει ήδη στο τρομακτικό πνεύμα του Halloween. Η τριαντάχρονη, επί σειρά ετών influencer, γνωστή για τις ικανότητες της στο γκολφ, έδωσε στους θαυμαστές της μια πρώιμη ματιά, δημοσιεύοντας μια νέα φωτογραφία, με ένα από τα αποκριάτικα κοστούμια της, με τη Velma Dinkley στολή της από το «Scooby-Doo».

«Αποφάσισα να βάζω ένα αποκριάτικο κοστούμι, κάθε μέρα του Οκτωβρίου, στο OP», έγραψε η Spiranac το Σάββατο στο X (πρώην Twitter), παραπέμποντας στην ιστοσελίδα αποκλειστικού περιεχομένου της, «OnlyPaige».

«Η Velma σε καυτή έκδοση», έγραψαν οι θαυμαστές της.

Photo: Paige Spiranac/Instagram

Η Spiranac συνδύασε ένα πορτοκαλί crop top με μια κόκκινη μίνι φούστα όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο, μαζί με μια καφέ περούκα και τα χαρακτηριστικά γυαλιά της Velma.

«Όποτε θέλεις να πάμε να λύσουμε μυστήρια, έλα να με βρεις», έγραψε ένας θαυμαστής της στο X. Ένας άλλος έγραψε: «Λατρεύω αυτή την εκδοχή της Velma».

Είναι τρεις η ώρα το απόγευμα και φοράω αυτιά κουνελιού

Πικρόχολο σχόλιο

Παρόλο που το Halloween αργεί ακόμα μερικές εβδομάδες, η Spiranac άρχισε να μοιράζετε με τους followers της, υλικό από τα Halloween κοστούμια της, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, γυρίζοντας ένα βίντεο στο TikTok με τον εαυτό της να φωτογραφίζεται με ροζ αυτιά κουνελιού.

Στο κλιπ, η Spiranac αναφέρθηκε σε μια συνομιλία που είχε με έναν επικριτή της, ο οποίος είπε: «Κανείς δεν πρόκειται ποτέ να σε πάρει στα σοβαρά».

«Πέθαινα κι εγώ από τα γέλια γιατί κάποιος μου έστειλε ένα μήνυμα και μου έλεγε: «Κανείς δεν πρόκειται να σε πάρει ποτέ στα σοβαρά» και εγώ φοράω αυτή τη στιγμή αυτιά κουνελιού. Είναι τρεις η ώρα το απόγευμα και φοράω αυτιά κουνελιού. Τι να απαντήσω σε αυτό; Ναι, έχεις δίκαιο», είπε γελώντας.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024