Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παρίσι: Οι κοριοί στην Εβδομάδα Μόδας, τρόμαξαν τους influencers από την Αμερική

Παρίσι: Οι κοριοί στην Εβδομάδα Μόδας, τρόμαξαν τους influencers από την Αμερική

Αξιωματούχοι της Νέας Υόρκης δηλώνουν πως ακόμα είναι νωρίς για να ξέρουν αν το ξέσπασμα των κοριών θα μεταφερθεί από το Παρίσι στις ΗΠΑ. Όμως οι αρχικές αναφορές δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές.

Προσοχή: Το διάβασμα αυτού του άρθρου μπορεί να προκαλέσει φαγούρα. Διάφοροι influencers από τις ΗΠΑ οι οποίοι βρέθηκαν το Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας έμαθαν από πρώτο χέρι (σ.σ. ή όπου αλλού τους «γάζωσαν» οι κοριοί) τι σημαίνει «ξέσπασμα επιδημίας κοριών στο Παρίσι».

Η Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού ήταν απογοήτευση για πολλούς

Χιλιάδες εργαζόμενοι στην μόδα αλλά και επισκέπτες, κατά πάσα πιθανότητα διέμειναν σε κάποιες από τις μολυσμένες από κοριούς κατοικίες. Κάποιοι από αυτούς έδειχναν τα σημάδια τους στα κοινωνικά δίκτυα και ιδιαίτερα στο TikTok, ενώ πλέον η κουβέντα έχει ανοίξει σε παγκόσμιο επίπεδο. Ειδικά εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

First we take Manhattan, then we take Berlin έγραφε ο Λεοναρντ Κόεν, όμως οι κοριοί πρώτα κατέλαβαν το Παρίσι

Πολλοί κατηγόρησαν αλυσίδες σινεμά, άλλοι τα ξενοδοχεία τους και τα Airbnb. Όλα αλήθεια είναι. Οι ντόπιοι πλέον πετάνε τα στρώματά τους και είναι σχεδόν αδιόρατη η διαφορά από το πέσει ένας τουρίστας θύμα των κοριών ή απλά να ξύνεται ως νευρική αντίδραση από τα βίντεο και το buzz γύρω από το ζήτημα.

Που εντοπίζεται κυρίως το πρόβλημα

Το πρόβλημα εντοπίζεται από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς -όπου ντόπιοι και τουρίστες στέκονται όρθιοι- μέχρι τους χώρους φιλοξενίας και τα σινεμά. Πλέον όλοι πλένουν τα ρούχα τους πριν φύγουν από το Παρίσι, όμως οι πιο αποδοτικοί τρόποι είναι η φωτιά και η ψύξη. Σίγουρα ακατάλληλοι τρόποι για ρούχα υψηλής ραπτικής.

Οι ειδικοί απεντομώσεων είναι από τα πιο ποθητά επαγγέλματα στο Παρίσι αυτή την στιγμή.

Τεράστια είναι η ανησυχία στην Νέα Υόρκη και άλλες μεγαλουπόλεις όπου οι πολίτες φοβούνται μια παρόμοια επιδημία κοριών. Οι ειδικοί στις ΗΠΑ δεν ανησυχούν ακόμη, αλλά οι υγειονομικές εκθέσεις εκ των πραγμάτων αργούν να συγκεντρωθούν. Οι εντομολόγοι και οι εξολοθρευτές εντόμων είναι από τα πιο ποθητά επαγγέλματα για εμφάνιση σε τηλεοπτικές εκπομπές στο Παρίσι και τις ΗΠΑ αυτή την στιγμή. Το θετικό βέβαια είναι πως οι κοριοί είναι ορατοί με γυμνό μάτι. Από μια ολόκληρη αποικία που μπορεί να συνάντησε ένας πολίτης, θα μπορούσε να μεταφέρει 1 ή 2. Οι ειδικοί δεν ανησυχούν άμεσα για τις ΗΠΑ. Στο Παρίσι όμως ανησυχούν και με το δίκιο τους.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024