Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Influencer έκανε ζωντανή μετάδοση πλιάτσικο σε καταστήματα - Την έπιασαν ενώ έκανε live

Influencer έκανε ζωντανή μετάδοση πλιάτσικο σε καταστήματα – Την έπιασαν ενώ έκανε live

H influencer έχει περισσότερους από 189.000 ακόλουθους στο Instagram και σχεδόν 500.000 στο TikTok.

Η δολοφονία του Eddie Irizarry Jr από αστυνομικό στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, προκάλεσε κύμα οργής στην πόλη της Πενσυλβάνια, με χιλιάδες πολίτες να διαδηλώνουν κατα της αστυνομικής βίας.

Άλλοι ωστόσο αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και τις σκηνές χάους, για να μαζέψουν likes και να αυξήσουν τους ακόλουθούς τους στα social media.

Έκανε ζωντανή μετάδοση το πλιάτσικο, ενώ γελούσε και τους ενθάρρυνε φωνάζοντας «δωρεάν iPhone».

Αυτό είχε σκοπό να κάνει η influencer Dayjia Blackwell που είναι γνωστή ως «Meatball» και έχει περισσότερους από 189.000 ακόλουθους στο Instagram και σχεδόν 500.000 στο TikTok. Ωστόσο, η κίνησή της, δεν περίμενει να της γυρίσει μπούμερανγκ.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, μετά την ολοκλήρωση διαδήλωσης που έγινε για την απόφαση να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες εναντίον ενός αστυνομικού, ο οποίος πριν από ένα μήνα πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα στο αυτοκίνητο του.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που μετά το τέλος της πορείας και αφού ξέσπασαν επεισόδια, ξεχύθηκαν στους δρόμους και άρχισαν να λεηλατούν καταστήματα.

Η «Meatball» ήταν ανάμεσα σε αυτούς και έκανε ζωντανή μετάδοση το πλιάτσικο, ενώ γελούσε και τους ενθάρρυνε φωνάζοντας «δωρεάν iPhone».

Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν μαζί με άλλα 51 άτομα και αρκετές από τις συλλήψεις -όπως και της «Meatball»- καταγράφηκαν στο live που έκανε.

Kατηγορείται για έξι κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, ενώ έχει αφεθεί ελεύθερη

Σε ένα άλλο βίντεο ακούγεται να λέει: «Πες στην αστυνομία να με μαζέψει σήμερα αλλιώς τα πράγματα θα αγριέψουν — θα γίνει ταινία».

Πλέον, κατηγορείται για έξι κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, ενώ έχει αφεθεί ελεύθερη και επιστρέψει στο σπίτι της. Μάλιστα, σύμφωνα με την New York Post, έκανε νέες αναρτήσεις στα social media, αναφέροντας πως «ποτέ στη ζωή μου δεν έχω περάσει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω καν τι συνέβη. Χρειάζομαι λίγο ύπνο. Φοβάμαι, έχω τραυματιστεί συναισθηματικά».

Οι αρχές είπαν ότι η λεηλασία δεν είχε σχέση με τις διαδηλώσεις στη Φιλαδέλφεια.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024