Ένας 53χρονος οδηγός ταξί κατήγγειλε πως το 2019 έπεσε θύμα αστυνομικής βίας μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Αθήνας.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άντρας δέχτηκε επίθεση από τέσσερις αστυνομικούς
Στην αρχή όπως είπε, του πήραν την πίεση καθώς είναι διαβητικός και στη συνέχεια τον δένουν με τα χέρια ανοιχτά στο καλοριφέρ.
Eίχε μώλωπες σε όλο του τα σώμα ενώ η εμπειρία του άφησε σοβαρά προβλήματα υγείας
Το βίντεο όπου φαίνεται δεμένος με χειροπέδες από το καλοριφέρ κάνει τον γύρω του διαδικτύου.
Ο άνδρας κατήγγειλε πως χρειάστηκε να καλέσει ο ίδιος το «100» ώστε να τον να τον σώσει από την αστυνομική βία μέσα στα κρατητήρια.
Επιπλέον, κατήγγειλε πως είχε μώλωπες σε όλο του τα σώμα ενώ είπε πως η εμπειρία αυτή του άφησε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, καταγγέλλει τέσσερις αστυνομικούς ενώ η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων και έχει διαταχτεί ΕΔΕ.
Το πόρισμα όμως, εκκρεμεί ακόμα.
Σύμφωνα με την εκδοχή της αστυνομίας, όλα ξεκίνησαν όταν ο 53χρονος οδηγός ταξί, αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμα για έλεγχο.
Ο οδηγός από την πλευρά του, ισχυρίζεται πως σταμάτησε, και επειδή τον άφησαν να περιμένει αρκετή ώρα, εκείνος έβαλε μπρος το αυτοκίνητό του, γιατί είναι παλιό, και χρειάζεται ώρα για να ξεκινήσει.
Τότε, άρχισε και η καταδίωξη και λογομάχησε με τους αστυνομικούς ενώ ένας από εκείνους, όπως λέει, έβγαλε όπλο και το έστρεψε προς το μέρος του.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων