Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: Συγκλονίζει η ιστορία 39χρονης μητέρας που σκοτώθηκε σε φεστιβάλ - «Είχε σφαίρα καρφωμένη στο στομάχι»

Ισραήλ: Συγκλονίζει η ιστορία 39χρονης μητέρας που σκοτώθηκε σε φεστιβάλ – «Είχε σφαίρα καρφωμένη στο στομάχι»

Ανατριχαστική η περιγραφή της συνεταίρου της - Πουλούσαν μαζί ρούχα στο φεστιβάλ, όταν οι στρατιώτες της Χαμάς έκαναν έφοδο με όπλα

Δεν έχουν τέλος οι εν ψυχρώ δολοφονίες και οι εκτελέσεις αμάχων στο Ισραήλ από τους μαχητές της Χαμάς που εισέβαλαν στη χώρα το περασμένο Σάββατο (07/10).

Θύμα ήταν και μία 39χρονη μητέρα τριών παιδιών που έχασε τη ζωή της μετά την έφοδο στο μουσικό φεστιβάλ, από την οποία προέκυψε μεγάλος αριθμός νεκρών και απαχθέντων.

Άμαχοι στόχος τρομοκρατών

Η 39χρονη μητέρα, και ιδρύτρια μάρκας ενδυμάτων  στο Ισραήλ, είχε βρεθεί στο φεστιβάλ για να πουλήσει ρούχα στους παρευρισκόμενους, μαζί με την συνέταιρό της Gili Yoskovich. Κανένας όμως δεν φανταζόταν ότι εκείνη την ημέρα άμαχοι θα γίνονταν στόχος τρομοκρατών.

Η Romi έδωσε μάχη για την επιβίωσή της προτού πέσει νεκρή από πυρά των στρατιωτών της Χαμάς. Προσπάθησε να τρέξει για να γλιτώσει από τους στρατιώτες, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, λίγο πριν βρεθεί νεκρή, ανέβασε ένα -τελευταίο- story στο Instagram, μήνυμα στο οποίο έγραφε ότι δεν μπορούσαν να τρέξουν πουθενά για να γλιτώσουν και ευχήθηκε καλή τύχη σε όλους.

«Την είδα με τη σφαίρα στο στομάχι»

Όπως περιέγραψε η συνέταιρος της αδικοχαμένης 39χρονης μητέρας στο ισραηλινό μέσο ενημέρωσης i24, είδε τους τρομοκράτες να πυροβολούν την Romi. «Την είδα με τη σφαίρα στο στομάχι» είπε χαρακτηριστικά η Gili και συνέχισε: «Προσπαθούσα να την απομακρύνω από εκεί. Ανέπνεε ακόμα, αλλά σφαίρες έρχονταν από παντού, οπότε δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα».

«Είμαι σοκαρισμένη που κατάφερα να ζήσω» δηλώνει η Gili, συνέταιρος της αδικοχαμένης μητέρας

Η Gili διαπιστώνοντας ότι δε μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο για να σώσει τη φίλη της, απομακρύνθηκε και κρύφτηκε για λίγες ώρες πίσω από ένα δέντρο, ώσπου να φύγουν οι εισβολείς. Στο μεταξύ, η ίδια άκουγε στρατιώτες να εκτελούν και να απαγάγουν ανθρώπους.

Η Gili κατάφερε να ξεφύγει με τη  βοήθεια του φίλου της που πήγε στο σημείο με την μηχανή του, που έγινε ο τάφος δεκάδων ανθρώπων, και την απομάκρυνε. Η ίδια, μιλώντας στο i24, δηλώνει σοκαρισμένη από το πώς κατάφερε να ζήσει.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024