Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Τσάβαλου: «Έφαγα τρελό bullying. Με έβλεπαν και μου έλεγαν...»

Κατερίνα Τσάβαλου: «Έφαγα τρελό bullying. Με έβλεπαν και μου έλεγαν…»

Γιατί δέχτηκε bullying στην περίοδο της εγκυμοσύνης της η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για το πώς είναι σαν μαμά, το bullying την περίοδο της εγκυμοσύνης της, αλλά και τις άσχημες συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ. Έχει αλλάξει η κοσμοθεωρία μου. Μέσα από τα μάτια του παιδιού βλέπεις τον κόσμο αλλιώς και θέλεις και εσύ γίνεις καλύτερος και ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Υπάρχει αυτή η απέραντη αγάπη. Αλλάζουν οι ισορροπίες στο ζευγάρι, θέλει πολλή περισσότερη δουλειά. Αν η σχέση είναι δυνατή από πριν, το παιδί στην κάνει πιο δυνατή. Αν είναι χάλια, στην κάνει ακόμα πιο χάλια», σημείωσε η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Ενώ περίμενα ότι θα είμαι υπερπροστατευτική, είμαι πιο κουλ μαμά, νόμιζα ότι θα είμαι φρικαρισμένη, γιατί είμαι εγώ έτσι σαν άνθρωπος, έχω πολλά ψυχοσωματικά, ψυχαναγκασμούς, αλλά είμαι κουλ. Ήθελα να κάνω οικογένεια, το σκεφτόμουν από μικρή, αλλά πίστευα ότι δεν θα κάνω ποτέ, και λόγω δουλειάς και λόγω επιλογών. Ήρθε φυσικά, δεν αγχώθηκα ποτέ, και ήταν ωραία, χαλαρά», συνέχισε η Κατερίνα Τσάβαλου που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά.

Το bullying στην Κατερίνα Τσάβαλου

«Η εγκυμοσύνη ήταν μία ωραία περίοδος, έφαγα σαν να μην υπήρχε αύριο. Πήρα 26 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έτρωγα κάθε μέρα γαλακτομπούρεκο. Πεινούσα πραγματικά. Η αλλαγή στο σώμα μέχρι να επανέλθεις είναι μία περίεργη κατάσταση αλλά, μου το δημιούργησαν οι άλλοι, παρά εγώ. Έφαγα τρελό bullying. Με έβλεπαν και μου έλεγαν «εσύ ήσουν αδύνατη»», σημείωσε η Κατερίνα Τσάβαλου.

«Σε μια παράσταση έπαιζα με κρίσεις πανικού, έχω δεχθεί άσχημες συμπεριφορές. Δεν μπορούσα να φύγω από τη δουλειά αλλά τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να είχα φύγει αλλά δεν πειράζει, ήταν μεγάλο μάθημα. Στο τέλος μίλησα σε αυτόν τον άνθρωπο και του είπα “δεν θα σου ξαναμιλήσω ποτέ και όποιος με ρωτήσει για εσένα θα του πω όσα έζησα”», ανέφερε κλείνοντας η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η Κατερίνα Τσάβαλου αναφέρθηκε και στην επιθυμία της να κάνει ένα δυνατό τηλεοπτικό comeback. «Τώρα θέλω ένα ωραίο comeback στην τηλεόραση. Ξέρω έχεις ωραία ενέργεια εσύ για αυτό στο λέω», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024